Sport

Florinel Coman nu duce lipsă de oferte! Cât cere Gigi Becali, pe timp de pandemie, și de ce a picat transferul la Sporting

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florinel Coman nu duce lipsă de oferte Cât cere Gigi Becali pe timp de pandemie și de ce a picat transferul la Sporting

Transferul lui Florinel Coman la Orlando City este ca și picat, dar jucătorul lui Gigi Becali nu duce lipsă de oferte. Giovanni Becali a anunțat faptul că „sunt multe echipe care-l vor” și a dezvăluit suma cerută de finanțatorul FCSB.
Impresarul jucătorului susține că acesta a avut ofertă concretă de 9 milioane de euro de la Sporting, în vara anului trecut, așa cum Digi Sport v-a anunțat la acea vreme, dar Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro.
Giovanni Becali a spus, în direct la TV, și suma pe care o vrea Gigi Becali pentru Coman, în timpul pandemiei de COVID-19, dar și cât sunt dispuse să ofere formațiile care-l doresc pe tânărul internațional român.

Cât valorează Florinel Coman în viziunea lui Gigi Becali

„Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. Asta mult mai înainte de cea venită de la americani. Mai sunt echipe care-l vor. Sunt echipe care ar da 7-8-9 milioane de euro.
Gigi vrea 10-11 milioane de euro și 20% minimum. Asta, acum, pe pandemie. Daca mai câștigă FCSB și mai dă 2-3 goluri, se duce la 15. Dacă merge în Europa, 20”, a dezvăluit Giovanni Becali.

Ce împiedică transferul lui Coman la o echipă mare

Giovanni Becali a dezvăluit faptul că mai sunt anumiți manageri de la unele echipe, care l-ar dori pe Coman, dar aceștia sunt nemulțumiți de viața sa extrasportivă.

„Mai sunt și bețe în roate de pe undeva. Alți manageri cărora nu le convine, că nu are viață bună, extrasportivă, că nu știu ce”, a mai spus Giovanni.

22 de ani are Florinel Coman.
5.4 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com

Adauga un comentariu