Prima pagină » Local » Fly Lili va opera zboruri comerciale regulate între aeroportul „Henri Coandă” din București și Iași. Care este prețul biletelor
Fly Lili va opera zboruri comerciale regulate între aeroportul „Henri Coandă” din București și Iași. Care este prețul biletelor

Fly Lili va opera zboruri comerciale regulate între aeroportul „Henri Coandă” din București și Iași. Care este prețul biletelor

27 mai 2024, 20:18, 3 ,
în Local

Fly Lili va opera zboruri comerciale regulate între aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Iași.

Zborurile vor fi disponibile în fiecare zi, cel din Iași spre București fiind operat în dimineața fiecărei zile din săptămână, iar returul, dintre București și Iași, va fi operat seara.

Zborurile dintre cele două aeroporturi vor avea o durată de circa 40 de minute și vor fi operate de compania aeriană românească cu avioane de tip Airbus A319 și A320.

Care este prețul biletelor

Biletele de avion pentru aceste zboruri au un preț de pornire de 49 de euro/sens și sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene.

De la Iași, Fly Lili va mai opera zboruri comerciale regulate spre aeroportul din Munchen (Germania). De asemenea, aeronava va zbura și din capitala României spre aeroportul din Munchen.

Ruta București – Iași este  a treia cea mai aglomerată rută internă, după cele din București și Cluj Napoca și București și Timișoara.

În anul 2023, pe ruta București – Iași – București au fost operate 2.623 de zboruri regulate și au fost înregistrați 155.241 de pasageri. Între aeroporturile din București și Iași operează acum zboruri comerciale regulate doar compania aeriană Tarom, însă din septembrie 2024, ruta va fi operată și de Animawings.

Comentarii
  • Nu ne mai facem bine

    Poate nu pățesc și ăștia la fel ca Eurowings, stau o luna, se sperie de taxele mari( puse de mințile luminate ale Aeroportului) și fug. Păcat ca nu se face ceva în privința asta. Wizz Air are deja monopol , iar noi o sa zburam din ce în ce mai scump. Felicitări AEROPORTUL IASI pentru aceste,, performante,,!

  • nu sunt seriosi nici astia… i au bani pe bilete cateva luni apoi dispar ……

  • Firma românească de apartament cu 3 avioane…2 active și unul pentru piese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *