International

Focar Covid-19 în Rusia: 38 de parlamentari, infectați cu noul coronavirus

Publicat: 27 oct. 2020
Parlamentul Rusiei

În pofida faptului că Rusia susține că vaccinul anti-COVID înregistrat este eficient, 38 de parlamentari ruși sunt internați în spital din cauza COVID-19.

Numărul a fost raportat de preşedintele camerei inferioare a Parlamentului rus, Duma de Stat, Viaceslav Volodin. El l-a informat pe Vladimir Putin că 38 de parlamentari ai Rusiei sunt internați în spital în acest moment, din cauza infectărilor cu Sar-Cov-2, se arată într-un comunicat.

”Într-adevăr, situația nu este ușoară. Corpul colegial este obligat să se reunească, așa că, de fiecare dată, în ciuda faptului că trecem testul, vedem că tot mai mulți dintre colegii noștri sunt bolnavi. Astăzi sunt 38 de deputați internați în spital, iar unul este în terapie intensivă. Știți că un deputat a murit în urma pandemiei.

Desigur, luăm anumite măsuri pentru ca Parlamentul să funcționeze, dar dacă vă uitați la rezultatele perioadei care a trecut, avem 91 de deputați care au fost bolnavi sau sunt bolnavi astăzi. Prin urmare, facem totul pentru a introduce noi forme acolo unde este posibil, trecând la lucrări la distanță, de exemplu, în cadrul comisiilor sau al video-conferințelor. Dar nu putem face acest lucru în cadrul organizării activității Parlamentului” – i-a comunicat Volodin lui Putin.

Adauga un comentariu