Sport

Focar de COVID-19 la FCSB! Șase membri ai staff-ului şi un fotbalist sunt infectați

Publicat: 15 sept. 2020
Andrei Miron se bucură pentru marcarea unui gol pentru FCSB
Andrei Miron și șase membri ai staff-ului echipei FCSB sunt infectați cu COVID-19

Focar de COVID-19 la FCSB! Clubul a confirmat că, printr-un comunicat oficial, că testarea efectuată înaintea meciului din Europa League a descoperit mai multe cazuri de COVID-19 la echipă. Șase membri ai staff-ului şi un fotbalist sunt infectați.

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive“, se arată în comunicatul FCSB.

Focar de COVID-19 la FCSB! Andrei Miron și șase membri ai staff-ului sunt infectați

Potrivit comunciatului clubului bucureștean, jucătorul ifnectat este Andrei Miron. Pe lângă acesta, au mai fost confirmați cu COVID-19 șase membri ai staff-ului.

„Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, se mai precizează în comunicat.

Mihai Pintilii, pe bancă în meciul de Europa League

Conform ultimelor informaţii, la meciul din turul doi preliminar al Europa League cu Backa Topola, pe bancă va sta Mihai Pintilii. Pentru că Pintilii nu are licenţă PRO, la echipă ar putea reveni Bogdan Vintilă, pentru partida din Serbia.

Roş-albaştrii vor pleca azi în Serbia pentru duelul care va avea loc joi, 17 septembrie, de la ora 22:00. În luna august, în lotul celor de la FCSB au existat primele 4 cazuri de COVID-19. Gigi Becali, patronul clubului, a anunțat că cele patru teste pozitive aparţineau jucătorilor Toma Niga, Răzvan Udrea, Alexandru Pantea și Gabriel Simion, care au fost izolați de restul echipei.

„Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea. Acuma să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. Trebuie să jucăm, n-avem ce face.

Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat”, spunea Gigi Becali în luna august.

Patronul și patru oficiali de la CSU Craiova, infectați cu COVID-19

Patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, care a fost depistat pozitiv cu COVID-19 săptămâna trecută, este în continuare inetrnat în spital.

“Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur și este ajutat de aparate. Doamne fereşte de ce e mai grav! Sperăm că a trecut momentul critic!”, a spus cineva din familia lui Mihai Rotaru.

Pe lângă Mihai Rotaru, în ultimele zile au fost depistați pozitiv la COVID-19 alți patru oficiali ai celor de la Universitatea Craiova. Este vorba despre președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeșin și team managerul Emil Pieleanu.

Vestea a venit la scurt timp după ce antrenorul Cristiano Bergodi abia și-a revenit după ce a fost testat și el pozitiv la începutul lunii august. Tehnicianul oltenilor s-a confruntat și el cu o formă agresivă a virusului, fiind internat pentru o bună perioadă.

Adauga un comentariu