National

Focuri de armă trase în Capitală! Un şofer a fost urmărit ca-n Fast and Furious

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Focuri de armă trase în Capitală Un şofer a fost urmărit ca-n Fast and Furious

Urmărire ca-n filmele americane, în noaptea de marţi spre miercuri, în București. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă.

Autorităţile au gonit pe mai multe bulevarde din Capitală, până pe Autostrada A2, după ce un conducător auto nu a oprit la semnalul lor.

„În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a accelerat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului pe Calea Văcăreşti . Autoturismul în cauză a fost urmărit pe Sos. Mihai Bravu, pe Bld Cămil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a încerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto. În acest moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala”, precizează Poliţia Capitalei.

Ulterior, polițistul a descărcat patru gloanțe în plan verticul și unul în direcția roților mașinii.

„S-a reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2. Conducptorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor”, mai spun poliţiştii.

Oamenii legii au constatat că șoferul, un bărbat, în vârstă de 33 de ani din județul Ilfov, nu deţinea permis de conducere.

Adauga un comentariu