Magazin

Folia de protecție transparentă: o investiție inteligentă și durabilă în viitorul mașinii tale

Publicat: 30 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Protecția vopselei a devenit prioritară pentru tot mai multe persoane care achiziționează autoturisme noi și nu numai. Specialiștii în domeniu afirmă că cea mai bună și rezistentă soluție de protecție a vopselei împotriva ciupiturilor de pietre, zgârieturilor și a altor șocuri mecanice este folia de protecție transparentă.

Cu toate că stratul de vopsea auto este proiectat să reziste la diferite temperaturi, frecare și zgârieturi, acesta se poate deteriora cu ușurință. Pietrișul de pe carosabil, frecventele acte de vandalism, razele UV, reziduurile chimice și chiar dejecțiile păsărilor aduc prejudicii serioase stratului de vopsea.

Reparațiile sunt extrem de costisitoare, de cele mai multe ori, mai ales pentru autoturismele din categoria de lux. Totodată, vopseaua aplicată după reparații nu oferă rezultate similare celei aplicate de producători, iar acest lucru nu face decât să sublinieze importanța păstrării vopselei originale pentru cât mai mult timp. Folia de protecție transparentă aplicată pe toată suprafața mașinii ajută în această privință, tocmai pentru că acoperă toate zonele expuse, astfel încât fiecare centimetru este protejat în totalitate. 

Printre avantajele montării unei folii de protecție transparente se numără efectul vizual deosebit, protecția la șocurile mecanice ale pietrelor sau a tamponărilor ușoare, contra reziduurilor chimice precum smoala sau alte fluide corozive, protecția UV și protecție contra dejecțiilor păsărilor.

Posesorii auto interesați să ofere mașinilor o protecție eficientă au oportunitatea de a beneficia de serviciile premium REAL CAR Center – un nou concept de centru auto, modernizat după ultimele standarde de pe piață, care propune soluţii perfecte pentru orice automobil și oferă consultanță gratuită cu privire la orice serviciu disponibil în locație. Experții centrului auto pot face ca orice vehicul care le trece pragul să revină la aspectul și calitatea din showroom!

REAL CAR Center este promotorul celor mai înalte standarde de calitate în ceea ce privește montarea de folii de protecție transparente, aplicarea de protecții ceramice profesionale, detailing exterior, detailing interior, folii solare omologate și folii colorate și servicii de post detailing/foliere, reușind, în permanență, să depășească așteptările tuturor clienților.

De precizat este că Real Car Center este un centru autorizat R.A.R, iar toate foliile montate vin însoțite de omologare R.A.R națională și internațională, cât și garanție de până la 25 de ani pentru decolorare și dezlipire. Real Car Center a trecut printr-un proces riguros de acreditare la nivel internațional și în ceea ce privește aplicarea protecțiilor ceramice Gtechniq CRYSTAL SERUM ULTRA – toată gama de protecții ceramice marca Gtechniq poate fi găsită în exclusivitate aici.

Real Car Center se află în Suceava, localitatea Țibeni, pe strada Gării, nr. 328 și este deschis de luni până vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00, iar sâmbăta între orele 10:00 – 13:00. Se pot face vizite virtuale atât pe adresa web www.realcarcenter.ro, cât și pe social media, unde cei de la Real Car Center sunt foarte activi.

Pentru programări sau pentru mai multe detalii, centrul auto poate fi contactat la numărul de telefon+40 (743) 733 486 sau prin email [email protected]

 

Adauga un comentariu