Călin Georgescu, fondator Asociația „Pământ Strămoșesc”, a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre suveranitatea României și suveranism, concept dezis din păcate chiar și de către unii guvernanți ai țării.
„Această ordine globalistă, care practic a dat să se înţeleagă că libertarianismul este acelaşi lucru cu libertatea. Şi nu e adevărat. Pentru că nu are nici o legătură cu libertatea, pentru că el este condus de oligarhi. Şi suveranismul este fundamental îndeplinit prin anti-oligarhie”, a spus Călin Georgescu.
Călin Georgescu, pentru „Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE
Călin Georgescu a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre suveranitatea României și conceptul de suveranism. Invitatul a folosit un concept promovat de Malcolm X, a fost un predicator musulman american de culoare, un adevărat avocat pentru drepturile negrilor, un om care a pus sub acuzare albii din America în termenii cei mai aspri pentru crimele sale împotriva americanilor de culoare.
„Cert este a aminti tuturor de figura liderului legendar american al anilor 60, Malcolm X, lider legendar al mişcării de libertate rasială, eliberarea a populaţiei de culoare, care definea la vremea respectivă sclavul de casă şi sclavul de plantaţie.
Vedeţi, sclavul de casă este cel care se identifică cu stăpânul şi spune ‘noi, noi suntem cei care… ‘, şi politicienii se identifică cu familiile în care ei cred că fac bine ţării, dar de fapt le fac bine lor. Ca şi pseudogeneralii de după lovitura de stat din 1990, care au fost foarte interesaţi în toţi aceşti 32 de ani doar de cariera lor şi nu de ţară. Neştiind să citească o carte, dar sunt generali. Unii sunt chiar generali cu patru stele. Şi patru stele se iau numai în timp de război.
Sclavul de casă este cel care se identifică cu stăpânul şi spunem ‘noi, familia NATO, familia europeană…’, şi nu înţeleg, pentru că nu vor să înţeleagă şi nu au capacitatea de a înţelege ce înseamnă interesul naţional.
Pe de altă parte, este sclavul de plantaţie, cel care realizează dezastrul situaţiei şi faptul că ţara lui nu poate să devină o plantaţie. Altfel, cocoţaţi pe poziţiile de putere, sclavii de casă sunt cei care stau la conacele de la Bruxelles şi Washington şi sunt foarte departe de adevăr, legate de ce înseamnă suveranitate. Sclavul de plantaţie realizează şi luptă, este un rebel prin definiţie pentru libertatea lui, a familiei lui, care este pentru el partea divină a acţiunii pe care o desfăşoară şi evident, libertatea şi suveranitatea ţării lui.
Dând acest exemplu, este foarte clar răspunsul meu, însă, completez spunând că acest libertarianism promovat social de către un Occident degenerat, mă refer la poziţia LGBT, extremismul lui, în esenţa lui are o corespodentă economică. Pentru că sfera socială se întrepătrunde cu sfera economică. Nu poţi discuta de economie fără să atingi socialul. Şi această corespondentă economică a acestui libertarianism social este libertarianism economic, probat de către o ordine globalistă, care practic a dat să se înţeleagă că libertarianismul este acelaşi lucru cu libertatea. Şi nu e adevărat. Pentru că nu are nici o legătură cu libertatea, pentru că el este condus de oligarhi. Şi suveranismul este fundamental îndeplinit prin anti-oligarhie”, a spus Călin Georgescu.
Călin Georgescu: „Statul trebuie să nu fie oligarhic”
Călin Georgescu și-a continuat pledoaria, subliniind faptul că nu un stat suveran nu poate avea suveranitate în momentul în care este condus de oligarhi. Notăm de altfel aici că în contrast cu conceptul de aristocrație, și anume forma de guvernământ în care „cei mai buni” dețin puterea, oligarhia reprezintă cu precădere o manifestare a puterii exprimată în mod nedemocratic, în care personalitățile-cheie rămân în umbră, preferând să conducă din culise, de cele mai multe ori prin intermediul mijloacelor economice. De altfel, o societate poate deveni o oligarhie într-un anumit moment al evoluției ei printr intermediul unui mecanism de acumulare graduală și netransparentă de mijloace economice de către un grup restrâns de indivizi. Acum însă, invitatul ediției „Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE pune accentul pe deșteptarea populației, și îndeamnă la demnitate.
„Se pune problema ca statul să nu fie oligarhic. Dacă statul este capturat şi a devenit oligarhic, degeaba discutăm de statul ăsta maximal, că el este anti-suveranitate şi atunci discutăm doar de sclavi de casă, cei care conduc, pentru că practic sunt cumpăraţi, mituiţi şi coordonaţi de oligarhi, iar sclavii de plantaţie, poporul care suferă în continuare.
În acest moment, pentru noi este foarte clar definit ce înseamnă suveranitatea, pentru că cel puţin pentru sclavul de plantaţie înseamnă suveranitatea lui ca fiinţă, ca om. Este definit ca om, pentru că de aici pleacă suveranitatea, de la definirea persoanei tale. Nu poţi accepta lucruri pe care tu ca om nu le poţi percepe din punct de vedere al suveranităţii, cum spuneam, al propriei tale fiinţe. Dacă accepţi, nu faci decât să intri în turma pe care globaliştii şi în general, oligarhii, o impun lumii întregi.
Cel ce a făcut această cercetare, a fost din stat un proiect globalist, un proiect care se dorea condus de oligarhie, care voia să preia controlul tuturor celorlalte ţări. A fi stat suveran înseamnă a fi anti-oligarnic, a respecta integritatea propriei tale fiinţe, a face în aşa fel încât ţara ta să se autoîntreţină, autosusțină şi să fie demnă, aşa cum au construit-o strămoşii noştri”, a conchis Călin Georgescu.
Călin Georgescu a discutat de altfel pentru „Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE și despre conceptul de globalism.
La scara mai mica si unele institutii ale statului au devenit ,,plantatii”.
Cum „nu poate deveni”? A devenit deja. Nu vedeti ca toti neavenitii bat cu pumnul in masa si sclavii „conducatori” nu spun nimic , ba din contra se taraie si mai mult si canta mai multe osanale stapanilor?
Are dreptate dl. Georgescu! Ideile din programul său nu sunt rele, dar cine ar fi în măsură să le pună în practică?? Mă tem că fără sprijinul unui partid puternic, nu ar putea ajunge premier, că deh……românii se gândesc că este ”mason”, și n-ar vrea binele țării.
Ie-te salvamarul României unde statea