Economic Local

Ford Transit furat din Spania, descoperit la vama Albița

Publicat: 21 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ford Transit furat din Spania descoperit la vama Albița

Oamenii legii au descoperit la controlul de frontieră și indisponibilizat un autoturism marca Ford Transit, an de fabricație 2006, care figureaza în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autoritățile din Spania. În ziua de 18 ianuarie , în jurul orei 22:30, M.S, cetățean din Republica Moldova, s-a prezentat în vama Albița pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei.

Acesta conducea un autoturism marca Ford Transit, an de fabricație 2006, înmatriculat în R. Moldova. „Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Spania la data de 09.09.2013”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Șoferul a spus că nu știa despre situația mașinii

Pus în fața dovezilor, bărbatul a declarat că este doar șoferul mijlocului de transport și că nu știe despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

„Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 12.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, au mai declarat oficialii ITPF Iași.

Adauga un comentariu