Razboi în Ucraina

Forțele Armate ale Ucrainei au anunțat că soldații ucraineni, din armata lui Volodimir Zelenski, au ucis un al treilea general rus

Publicat: 11 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Forțele Armate ale Ucrainei au anunțat că soldații ucraineni din armata lui Volodimir Zelenski au ucis un al treilea general rus
Forțele Armate ale Ucrainei au anunțat că soldații ucraineni, din armata lui Volodimir Zelenski, au ucis un al treilea general rus

Oficialii occidentali afirmă că un al treilea general rus a fost ucis de forţele ucrainene. Se pare că este vorba despre generalul-maior Andriy Kolesnikov, potrivit CNN.

Astăzi, Forțele Armate ale Ucrainei au anunțat că soldații ucraineni, din armata lui Volodimir Zelenski, au ucis un al treilea general rus. Așadar, războiul de peste două săptămâni al Rusiei cu Ucraina se intensifică în aceste momente. Situația este din ce în ce mai tensionată. Iată ce se întâmplă chiar acum la fața locului!

Armata ucraineană a declarat cu puțin timp în urmă pe Twitter că l-a ucis pe generalul-maior rus Andrey Kolesnikov, despre care se crede că ar fi comandantul Armatei a 29-a Combinată.

Încă un general rus a fost ucis în Ucraina

Mai mulți jurnaliști au declarat, de asemenea, astăzi, că oficiali occidentali anonimi au confirmat faptul că un al treilea general-maior rus a fost ucis pe fondul invadării Ucrainei de către Rusia, numele acestuia fiind Andrey Kolesnikov.

Forțele ucrainene au eliminat alți doi generali ruși de top de când Rusia a invadat țara est-europeană pe data de 24 februarie 2022. Statele Unite ale Americii, dimpotrivă, au pierdut un singur general în Afganistan.

Pe de altă parte, invazia trupelor ruse conduse de Vladimir Putin în Ucraina, pe teritoriul lui Volodimir Zelenski, a însemnat și pierderea a 173 de tancuri, 12 avioane și 345 de transportoare de trupe.

Alți doi generali ruși au fost uciși în război

Moartea lui Kolesnikov are loc la patru zile după uciderea generalului-maior Vitali Gerasimov, 45 de ani, primul adjunct al comandantului armatei 41 a Rusiei.

Generalul a luat parte la cel de-al doilea război cecen, la operațiunea militară rusă din Siria și la anexarea Crimeei, câștigând medalii importante.

Gerasimov era fiul lui Valery Gerasimov – șeful Statului Major al forțelor armate ale Rusiei. Și săptămâna trecută, generalul-maior Andrei Suhovetsky, în vârstă de 47 de ani, comandantul adjunct al Armatei 41 Combinate din Districtul Militar Central, a fost ucis.

 

Adauga un comentariu