Cancan

Fost milionar, un star din NBA a ajuns acum om al străzii

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Delonte West a fost unul dintre cei mai cunoscuți jucători din NBA. Baschetbalistul trecut pe la Boston Celtics sau Dallas Mavericks a câștigat în carieră peste 16 milioane de dolari, dar acum a ajuns un om al străzii.

Fostul mare sportiv cu peste 400 de meciuri în carieră are mari probleme de ordin psihic, mai precis o tulburare bipolară, care l-a adus într-o situație extrem de grea din toate punctele de vedere. West este falit după ce a pierdut toți banii pe care i-a câștigat.

Dat afară din casă, West, recunoscut de fanii baschetului din SUA, a ajuns chiar să fie bătut pe străzile din Washington.

Foștii colegi îi sar în ajutor

Jameer Nelson, fostul coleg al lui Delonte West, a vorbit despre situația americanului, precizând că face totul pentru a-l ajuta.

„Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Nelson despre omul care ar fi avut o relația cu mama celebrului LeBron James, alături de care a jucat la Cavaliers.

Adauga un comentariu