Sport

Fost portar al lui Inter Milano, laude pentru Ionuț Radu: „A progresat mult”

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fost portar al lui Inter Milano laude pentru Ionuț Radu A progresat mult

Ionuț Radu nu a reușit să se impună la Parma, unde este împrumutat de Inter, și va reveni, cel mai probabil, la echipa antrenată de Antonio Conte după încheierea actualei stagiuni. Gianluca Pagliuca, fost portar la Inter, consideră că internaționalul român a progresat vizibil în ultimii ani și în stagiunea viitoare ar putea fi păstrat în lotul lui Conte, dar cu statutul de rezervă al lui Samir Handanovic, titular incontestabil pe „Giuseppe Meazza”.

Ionuț Radu, lăudat de un fost campion al Italiei

„Ionuț Radu a progresat în ultimii ani, îl cunosc foarte bine. A avut prestații excelente în primul an la Genoa, dar sezonul acesta a comis câteva erori și ei l-au adus pe Mattia Perin. Cred că Radu ar fi perfect ca rezervă pentru Samir Handanovic”, consideră Gianluca Pagliuca, câștigător al Serie A cu Sampdoria în 1992, citat de Sempreinter.com.

Ionuț Radu a început sezonul la Genoa, împrumutat de Inter, și a fost titular în fiecare partidă de Serie A până în ianuarie, când noul antrenor de pe „Luigi Ferraris”, Davide Nicola, a decis transferul unui alt portar, Mattia Perin de la Juventus.
Nemulțumit cu statutul de rezervă, Ionuț Radu a plecat de la Genoa, la Parma, echipă pentru care nu a apucat, însă, să debuteze, fiind ținut de fiecare dată pe banca de rezerve de tehnicianul Roberto D’Aversa.

37 de goluri a primit Ionuț Radu în cele 19 meciuri jucate în acest sezon

Adauga un comentariu