Cancan

Fostă angajată a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri dureroase. „Nu îmi vine să cred”

Publicat: 15 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fostă angajată a lui Irinel Columbeanu dezvăluiri dureroase. Nu îmi vine să cred
Recent, o fostă angajată a lui Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele în care locuia în vila de la Izvorani

O fostă angajată a lui Irinel Columbeanu face dezvăluiri dureroase. Locuința faimoasă a lui Irinel Columbeanu, unde s-a desfășurat și povestea tumultoasă a mariajului cu Monica Gabor, este astăzi o imagine de nepătruns.

Incendiul din 2020 a transformat-o într-o ruină, ștergând aproape complet urmele opulenței de odinioară. Aici, undeva în anii buni, fostul milionar organiza petreceri extravagante, pline de invitați celebri și tinere admiratoare.

Anii de glorie ai lui Irinel Columbeanu au apus

Strâmtorat din punct de vedere financiar, Columbeanu a fost nevoit să apeleze la sprijinul semenilor săi pentru a-și asigura traiul de zi cu zi și cazarea. Ajuns într-o situație precară, a implorat mila atât a oamenilor obișnuiți, cât și a personalităților.

Splendoarea de altădată a lui Irinel Columbeanu a apus de mult, iar acum trăiește doar cu umbra a ceea ce a fost odinioară. Vila sa din Izvorani, cunoscută pentru colecția impresionantă de opere de artă, a ars din temelii în 31 octombrie 2020, marcând un moment dureros pentru fostul milionar.

Locuința, unde a locuit ani buni și și-a crescut fiica, Irinuca, a fost mistuită de flăcări, transformând-o într-o ruină și distrugând totodată și comorile artistice pe care le adunase cu grijă de-a lungul timpului. Incendiul a marcat un sfârșit simbolic al unei epoci a opulenței și a lăsat în urmă doar amintiri amare.

Problemele financiare își făcuseră simțite deja prezența în viața lui Columbeanu cu mult înainte de incendiul devastator. Vila sa din Izvorani, odinioară simbol al opulenței, fusese scoasă la vânzare cu circa 4 milioane de euro. Deși prețul era unul considerabil, se oferea și posibilitatea închirierii, contra sumei de 15.000 de euro lunar.

Totuși, nici măcar această sumă exorbitantă nu a fost suficientă pentru a-i salva vila de la ruină. Incendiul din 2020 a transformat-o într-o cenușă, distrugând nu doar o clădire, ci și o parte din istoria tumultoasă a lui Columbeanu.

Astăzi, vila nu mai este decât o amintire, o imagine a ambițiilor stinse și a opulenței pierdute. Columbeanu se confruntă cu o nouă realitate, departe de fastul de odinioară, o realitate marcată de lipsuri și de incertitudini.

Fostă angajată a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri dureroase

În mediul public sunt distribuite diverse imagini cu ruinele care au rămas în locul fostei vile somptuoase a lui Irinei Columbeanu. În anii 2000, perioada de glorie pentru fostul milionar, Irinel avea mai multi angajați și chiar o bonă pentru fiica sa. Mai mulți tineri au explorat fosta sa locuință, distribuind online imaginile dezolante de acolo.

Chiar și fosta bonă a Irinucăi a fost martoră la filmulețe, rămânând profund șocată de starea deplorabilă a casei în care a lucrat, o casă pe care o considera un adevărat muzeu.

„În 2017, când eram dădaca Irinucăi, acea casă era muzeu! Nu îmi vine să cred!”, a spus femeia, în meidul online.

Incendiul devastator care a mistuit vila din Izvorani a transformat-o în scrum, distrugând o colecție vastă de opere de artă de o valoare inestimabilă. Sculpturi, picturi murale, mobilier și alte obiecte prețioase au fost reduse la cenușă, pierderea lor fiind ireparabilă.

Dintre toate operele de artă din vila cuprinsă de flăcări, doar sculptura „Echilibru” a lui Sabin Bălașa a reușit să fie salvată. Realizată din fibră de sticlă și poziționată la acea vreme în livingul de la parter, sculptura a scăpat miraculos de distrugere.

Recent, o fostă angajată a lui Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele în care locuia în vila de la Izvorani.

Adauga un comentariu