Actualitate

Fosta iubită a lui Costi Ioniță, violată și aproape înecată în jacuzzi de soțul milionar

Publicat: 14 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta iubită a lui Costi Ioniță violată și aproape înecată în jacuzzi de soțul milionar
Fosta iubită a lui Costi Ioniță, agresată și aproape înecată în jacuzzi de actualul soț!

Un cunoscut om de afaceri din București a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost acuzat de soția lui, nimeni alta decât fosta iubită a lui Costi Ioniță, că a violat-o și că a încercat să o înece în jacuzzi. Scenele de film horror s-ar fi petrecut la mare, în weekendul trecut. CANCAN.RO are detalii exclusive despre episodul halucinant.

Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni sexuale și a încercat să o înece în jacuzzi într-un hotel din Mamaia, weekendul trecut. Mihai Bizu (fost Bâzu), unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București, a plecat în vacanță la mare cu soția lui, Irina Popescu, originară din Republica Moldova, fosta iubită a celebrului Costi Ioniță.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că afaceristul și partenera sa au mers la un hotel de lux și totul părea să decurgă bine.

Un prieten ar fi salvat-o, inițial, de soțul agresiv

Lucrurile au luat, însă, weekendul trecut, o întorsătură cât se poate de șocantă. Sâmbătă, pe zi, cei doi ar fi băut la Nuba, apoi au mers să petreacă alături un prieten, la o vilă. Din senin, între Mihai Bizu și Irina a fi izbucnit un conflict, iar el ar fi dat-o cu capul de marginea unui jacuzzi, în care tânăra se afla. Imediat după aceea, bărbatul ar fi încercat să o înece pe soția lui, care ar fi fost salvată, pe moment, de intervenția prietenului lor. Victima, care striga că o omoară, a reușit să scape și a fugit.

Pentru că două tinere, care erau cazate și ele la vilă, au sunat la 112, un echipaj de poliție a ajuns la adresa respectivă. Irina plecase când a sosit Poliția, dar a revenit pentru că își uitase geanta. Când polițiștii au întrebat-o ce s-a întâmplat, le-ar fi spus că a fost doar o ceartă conjugală, potrivit surselor noastre.

Pe seară, milionarul și consoarta lui au revenit la Hotelul Nyota, acolo unde erau cazați. În timpul nopții, femeia ar fi fost violată de soțul ei, dar a rămas în cameră până dimineață, când a luat un taxi și a venit în București.

Femeia ar fi fost sodomizată de soț

Odată ajunsă în Capitală, Irina a mers direct la Secția 15 de Poliție, unde a depus o plângere. Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi povestit că ar fi fost sodomizată de soțul ei. După ce au constatat că ar putea fi vorba și despre o tentativă de omor, judiciariștii care au înregistrat plângerea femeii au anunțat Serviciul Omoruri.

Astfel, s-a declanșat o anchetă și, după audierea martorilor, omul de afaceri a fost reținut, vineri, și pus sub acuzare pentru tentativă de omor. Mihai Bizu urmează să fie prezentat instanței Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bărbatul acuzat este unul dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov. Acesta a ridicat până acum zeci de blocuri, în Popești Leordeni, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, IMGB și comuna Chiajna.

Irina a fost iubita lui Costi Ioniță

Irina Popescu este instructor de yoga și și-a făcut intrarea în lumea mondenă acum mulți ani, când era iubita lui Costi Ioniță. Înainte de a-l cunoaște pe cântăreț, femeia a avut o relaţie de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop, un apropiat al lui Gregorian Bivolaru, pe care l-a cunoscut la cursurile yoga. Când bărbatul ar fi devenit violent, l-a părăsit.

Adauga un comentariu