Eveniment-Social

Fostul manager ONRI, Cosmin Marcovici, nu mai deţine funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Publicat: 09 mart. 2021
Fostul manager al Operei Naţionale Române din Iaşi, Cosmin Marcovici, a transmis astăzi, 9 martie 2021, un mesaj prin care afirmă că nu mai este secretar de stat la Ministerul Culturii și Cultelor

Fostul manager al Operei Naţionale Române din Iaşi, Cosmin Marcovici, a transmis astăzi, 9 martie 2021, un mesaj prin care afirmă că nu mai este secretar de stat la Ministerul Culturii și Cultelor.

Ieşeanul a precizat faptul că în perioada imediat următoare se va întoarce ca solist la ONRI.

„Dragi prieteni,
Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea și susținerea pe care mi le-ați acordat pe toată perioada mandatului de Secretar de Stat. Știm cu toții că nici o funcție nu este pe viață, iar cel mai important este faptul că mi-ați dovedit, încă o dată, că îmi sunteți aproape.
În acest timp am cunoscut oameni minunați, motivați, oameni cu o solidă coloană vertebrală, de la care am învățat ce înseamnă crezul în propriile puteri, motiv pentru care voi rămâne alături de Partidul Mișcarea Populară (PMP) până la capăt!
Datorită vouă am devenit un om mai bun, iar asumarea răspunderii a devenit pentru mine un mod de viață.
În următoarea perioadă voi reveni în orașul natal, pe scena Operei ieșene ca solist, funcție pe care o dețin de aproape 30 de ani.
Vă mulțumesc!
Macu”, a transmis Cosmin Marcovici.

Comentarii
Adauga un comentariu