National

Fostul ministru Răzvan Cuc acuză că protejații lui Klaus Iohannis au aruncat Suceava în haos epidemic!

Publicat: 01 apr. 2020
1

Fost ministru al Transporturilor, deputatul Răzvan Cuc, consideră că din cauza oamenilor girați politic de președintele Klaus Iohannis s-a ajuns la situația din Suceava unde se află un sfert din toate cazurile din țară și municipiul a intrat în carantină.

„Sa i spuna cineva Generalului Suprem (asta daca accepta alte opinii, ceea ce nu e cazul) ca nu este vreun lider care poate acum sa-i linisteasca pe “dragii de suceveni” doar cu rugamintile din timbrul vocal inconfundabil de la Palat. Putem sa spunem ca din cauza oameniilor girati de el a ajuns, acum, Suceava unde este (manager de spital judetean incompetent, presedinte de consiliul judetean care se trece pe lista de testare pentru noul coronavirus dandu-se drept medic, ca sa beneficieze de testare, dar si omiterea raportarii deceselor a 13 persoane ). Acestia sunt oamenii care le-au fost sugerati sucevenilor, ca fiind drept autoritati locale in care sa aiba incredere si care isi fac treaba. Am vazut cu totii cat de bine si-au facut-o.

Poate se gaseste cineva (nu stiu cine) sa ii dea un sfat : TREBUIE SA ÎNCEPEȚI TESTAREA MEDICILOR SI DOTATI CU TOT CE E NECESAR TOATE SPITALELE DIN ROMANIA. Daca medicii sunt in prima linie, asa cum sustine toata lumea, aveti cu adevarat grija de ei!!! Unii dintre ei chiar sunt pacienti, in aceste momente grele, si trebuie tratati cu maxima celeritate. Trebuie sa va preocupe cu adevarat soarta lor, nu doar cum aratati, cum va imbracati sau cum “dati” la televizor”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.
Adauga un comentariu