Cancan

Fostul soţ al Elenei Ionescu a rupt tăcerea. De ce a divorţat de câştigătoarea Survivor România 2020

Publicat: 01 iun. 2020

Elena Ionescu a câştigat prima ediţie Survivor România. Însă, cu doar câteva luni înainte de concurs, cântăreaţă a divorţat. Dragoş Stanciu, fostul ei soţ, a mărturisit care au fost motivele pentru care s-au separat.

S-au cunoscut în Turcia, s-au iubit, au făcut un copil şi s-au căsătorit. Dar, din păcate, relaţia lor a durat doar câteva luni. Este vorba despre Elena Ionescu şi Dragoş Stanciu, care au decis să rupă relaţia în toamna anului trecut.

Fostul soţ al câştigătoarei Survivor România a mărturisit pentru click.ro care au fost motivele despărţirii.

„Aşa cum prea bine se ştie, motivele care duc la eşecul definitiv al unei relaţii matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părţi, deci adevărul se afla pe undeva la mijloc şi este normal să fie aşa. De aici şi greutatea de a găsi „acul în carul cu fân”! La noi, situaţia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanţă a caracterelor noastre, cât şi o diferenţă totală de a vedea o convieţuire în comun. Dacă vreţi, mai direct, nu ne aflăm pe aceeaşi „lungime de undă” în ce priveşte modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată”, a mărturisit fostul soţ al Elenei Ionescu.

Au divorţat la notar

Elena Ionescu şi Dragoş Stanciu au avut un divorţ rapid, iar el s-a întors în braţele fostei sale iubite: „Am divorţat în mod civilizat, la notar, obţinând custodia comună pentru fiul nostru. (…) Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”.

Comentarii
  • Cea mai mare magarie si furt pe fata, petrecut itr-un concurs, difuzat de un post de televiziune. Trecind in revista caracterul showului, ca fiind de supravietuire, cei care din pasiune sau din dragoste fata de concurenti, au inregistrat showul sau o parte din el,vor vedea cu surprindere cum Cistigatoarea ,pe la mijlocul serialului, slabise vizibil, dn cauza infometarii, si vitregiilor indurate, dar stupefactie, cind ne uitam la ultimele episoade,cum aceasta „cistigatoare” a luat in greutate, destul de vizibil. Si ca sa inchei in aceiasi nota,trebuie sa nu uitam ca serialul a fost produs pentru a testa spiritul de supravietuitor pina la ultima secunda a serialului. Dar stupoare, am fost SILITI sa stam in fata televizoarelor,sa dam SMS-ui care au umplut buzunarele si conturile unor manipulatori,fara nici un scrupul,scopul fiind acumularea unor sume uriase din prostia, sau mai bine zis sentimentului de sustinator. Faptul ca nu a fost o comfruntare finala intre cei patru arata fara semn de tagada ca am fost trasi in teapa noi toti cei care ne-am uitat la serial sperind pina-n ultima clipa ca fayr-playul va triumfa. Deziluzie totala. E rusinoasa manipularea noastra de catre Kanal D, dar si mai rau este ca ceilalti concurenti au vazut cum s-a facut aceasta manipulre si nu au spus nimic. Poate ca nu au putut atunci, dar macar acum in ceasul al 12lea,sa spuna ce au vazut cu ochii lor.

Adauga un comentariu