Cancan

Fostul soţ al Elenei rupe tăcerea și spune care a fost motivul divorțului

Publicat: 17 iul. 2020

La doar șase luni după ce a devenit mămică, învingătoarea de la Survivor și partenerul ei de viață au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate că au divorțat la notar, în mod civilizat, la scurt timp după separare, între cei doi au apărut mai multe controverse. Dragoș Stanciu, fostul soț al cântăreței, a vorbit deschis despre disputa cu mama copilului său.

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga și marea câștigătoare de la Survivor România, și Dragoș Stanciu s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani în Turcia. S-au iubit atât de mult încât, în scurt timp, și-au oficializat relația în fața ofițerului stării civile și au făcut și un copil. Doar că relația lor n-a fost de lungă durată. La un an de la căsătorie și șase luni de când au devenit părinți, în toamna anului trecut, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață și au divorțat la notar.

Cu toate că separarea s-a produs civilizat, între cei doi au apărut ulterior mai multe tensiuni pe care, acum, Dragoș Stanciu a ținut să le lămurească.

I-a fost restricționat accesul la contul copilului

Ex-soțul Elenei Ionescu a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, dar și despre adevăratul motiv al divorțului.

„Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. Adevărul este că, în prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu Răzvan, așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie.

Pe perioada celor șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am fost prezent în viața fiului meu, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, respectiv, orele noastre de întâlnire au fost și sunt 11-20, dovada fiind story-urile pe care eu le-am postat alături de Răzvănel. În tot acest timp, mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena, ca toate cele spuse de ea să fie «fondate» pe absența mea”, a declarat Dragoș.

A fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte

„La baza divorțului au fost nenumărate alte motive, nicidecum infidelitatea mea și cele declarate de Elena. Cât despre contribuțiile mele financiare din perioda căsniciei, țin să contrazic incriminarea adusă asupra mea, dimpotrivă, la începutul relației noastre, am renunțat la toate job-urile din acel moment, luând decizia, împreună cu Elena, de a începe o afacere, fără succes de altfel.

Țin să precizez că, pe toată perioada căsniciei, am fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte – concerte, emisiuni. Acest lucru reflectând, fără să fie nevoie să mai precizez, că am decis să fiu lângă ea pe perioada sarcinii ajutând-o și dedicându-i timpul meu 100%. Ca, mai târziu, să fiu acuzat într-o emisiune televizată că am profitat în vreun sens de Elena”, a mai spus fostul soț al vedetei.

Adauga un comentariu