Magazin

Fotografia cu premierul Viorica Dancila care i-a aprins pe internauti. Ce adevar ascunde

Publicat: 22 feb. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pe Facebook circula o fotografie cu premierul Viorica Dancila si un jurnalist. Internautii spun ca e poza anului. 

Iata fotografia care circula pe Facebook cu prim-ministrul Viorica Dancila cu descrieri precum ”maternity”, ”poza anului”. 

Fotografia e modificata foarte atent pentru a genera distribuirea ei masiva pe Facebook. Tanarul care se afla langa Viorica Dancila este un jurnalist, se numeste Mihai Caldararu si munceste la micnews.ro. 

Fotografia originala a fost publicata la el pe Facebook, de unde a fost preluata de catre cei care au modificat-o. 

Asa cum se poate observa din imagine, jurnalistul Mihai Caldararu nu sta cu capul inclinat pe Viorica Dancila asa cum apare in imaginea editata tocmai pentru a sugerat descrierea mentionata ”maternity”. 

In ultima perioada, pe Facebook circula foarte multe fotografii foarte bine editate cu lideri ai PSD. Imaginile par credibile la prima vedere, mai ales de persoane care nu au nicio legatura cu domeniul politic, mass-media, online si care doar intra pe Facebook pentru a vedea ultimele postari. Fotografiile nu sunt editate intamplator, ci mereu au un mesaj si reusesc sa duca la dezinformare. 

sursa: dcnews.ro

CITESTE SI: Viorica Dancila, despre cazul Valcov: Daca va fi o decizie definitiva, va asigur ca atitudinea mea va fi total schimbata

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi ''total schimbata'' dupa o decizie definitiva a instantei, pana atunci existand prezumtia de nevinovatie.

"Este consilier al premierului, este adevarat. Din cate stiu, domnul consilier Valcov a fost condamnat nu definitiv si am spus ca prezumtia de nevinovatie trebuie sa existe pana la o condamnare definitiva. Este Directiva europeana in acest sens, iar eu nu fac decat sa respect o Directiva europeana pe care eu in calitate de europarlamentar am votat-o in Parlamentul European. Daca va fi o decizie definitiva, va asigur ca atitudinea mea va fi total schimbata", a spus Viorica Dancila.

Aceasta a fost intrebata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, alaturi de seful CE, Jean-Claude Juncker, despre cazul Darius Valcov, care a fost condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie.

Sursa: agerpres.ro

Adauga un comentariu