Cancan

Fotografie rară cu fetiţa lui Marius Moga. Cum arată micuţa

Publicat: 16 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marius Moga a devenit tată în 2015, soţia lui născând o fetiţă. De atunci şi până acum, a ţinut-o pe micuţa departe de presă. Recent însă a postat o imagine cu micuţa pe o reţea de socializare. Poza a fost făcută chiar de soţia lui, Bianca Lăpuște. Iată cum arată fetița lui Marius Moga.

Sunt căsătoriţi de câţiva ani, îşi ţin relaţia departe de ochii publicului şi foarte rar dezvăluie ceva din familie. Cuplul Moga – Lapuste este cunoscut datorită discreţiei de care dă dovadă. Micul Mozart s-a căsătorit cu Bianca Lapuste în mare discreţie, în oraşul său natal, şi anume Alba Iulia. La scurt timp după aceea, soţia lui a născut o fetiţă.

Cum arată fetiţa lui Marius Moga

Instantaneul postat mai jos a fost surprinsă chiar de Bianca Lapuste. Se pare că lui Moga i-a plăcut aţa de mult încât l-a şi postat pe o cunoscută reţea de socializare.

„Ea este cel mai mare susținător al meu! Sunt cel mai mare fan al ei!”, a scris Marius Moga pe Instagram, unde a publicat fotografia.

Cei doi părinţi au o relaţie frumoasă atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Până să devină mama, Bianca Lapuste a lucrat ca reporter la rubrica de ştiri a Pro TV. Apoi a intrat în concediu de maternitate şi s-a gândit să facă o schimbare de domeniu. A preferat să înceapă să lucreze alatui de soţul ei.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestea Bianca Lăpuște în urmă cu ceva timp.

Se pare că nici diferenţa de vârsta nu a fost o piedică pentru cei doi. Chiar dacă îi despart aproximativ 12 ani, îşi văd de familie şi cam atât. Foarte rar se afişează împreună la evenimentele mondene. Când nu se pot ocupa de micuţa Maria Elisabeta, bunica paternă are grijă de ea.

Detalii mai puţin ştiute despre Marius Moga

Micul Mozart provine dintr-o familie liniştită, din satul Susag, judeţul Alba. Pasiunea pentru muzică provine chiar din familie, străbunicul lui înfiinţând un asamblu folcloric. Primele proiecte pe cont propriu încep să apară în 2004. Tot în acest an înfiinţează şi trupa Morandi, care se va bucura de succes. În 2007 însă suferă un eşec, după ce i se interzice participarea la Eurovision, pe motiv că melodia lui este plagiata. Piesa se numea „Dracula, my love” şi urma să fie cântată de Andra şi de trupa Simplu.

Ştiai că Marius Moga a avut o relaţie cu Iulia Vântur? Deşi relaţia părea să meargă bine, după numai câteva luni a survenit despărţirea. S-au despărţit în termeni amiabili.

”Publicul trebuie să înţeleagă că doi oameni care au petrecut timp împreună şi s-au apropiat e firesc să se mai întâlnească, să stea de vorbă despre diferite lucruri care li se întâmplă în viaţă. Cred că s-au obişnuit cu prea multe cupluri care, după ce se despart, aruncă cu noroi, dar noi nu facem parte din această categorie”, declara pe atunci Marius Moga.

Apoi s-a zvonit că ar fi început o relaţie cu Alexandra Stan, în urma unei declaraţii de-a acesteia. Ea spusese că este îndrăgostită de muzica lui Moga, iar presa scrisese că e îndrăgostită chiar de Moga. Pe când publicul spera la o împăcare cu Iulia Vântur, s-a aflat, de fapt, ca Marius Moga îşi dorea o relaţie cu Bianca Lăpuște. Lucrurile au evoluat, iar cei doi sunt căsătoriţi acum.

”A fost doar cununia civilă, doar cu cei din familie, la Alba Iulia, acasă la Marius. Deocamdată, de nuntă nu avem nimic planificat, suntem în tabăra de muzică, în acest moment”, declara Bianca pe când era însărcinată în luna a şaptea.

fetita lui Marius Moga

Adauga un comentariu