Actualitate

Fratele fostului comandant al IPJ Maramureș, găsit mort în râul Cavnic. Familia anunțase dispariția bărbatului

Publicat: 02 ian. 2021
Râul Cavnic a curmat o viață

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Cavnic. Trupul acestuia a fost găsit fără suflare în apele râului din centru localităţii. Potrivit ultimelor informaţii, acesta a dispărut de acasă pe 1 ianuarie, însă familia i-ar fi anunţat dispariţia, abia în această dimineaţă. Poliţiştii au demarat o acţiune amplă, iar în jumătate de oră trupul bărbatului a fost zărit în apa răului Cavnic.

Nu se ştie cum a ajuns bărbatul acolo, însă poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a fost posibil evenimentul tragic. Bărbatul decedat este fost lider de sindicat al „Mineri Cavnic” şi fratele fostului comandat al IPJ Maramureş, Ioan Isac.

Potrivit IPJ Maramureș, sâmbătă, la ora 9:00, polițiștii din Cavnic au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în oraș, a plecat vineri de la domiciliul său și nu a revenit.

Pompierii militari au intervenit pentru a scoate cadavrul

Pompierii militari din localitate și criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș au fost solicitați să intervină după ce cadavrul unui bărbat a fost zărit în pârâul Cavnic. Aceștia au prelevat probe pentru a stabili dacă sunt suspiciuni de vreo eventuală infracțiune în acest caz.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Adauga un comentariu