Actualitate

Unchiul lui Helmuth Duckadam a murit. Bărbatul s-a spânzurat la vârsta de 83 de ani

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unchiul lui Helmuth Duckadam a murit. Bărbatul s-a spânzurat la vârsta de 83 de ani
Helmuth Duckadam este în doliu. Fratele său a murit la vârsta de 83 de ani

Unchiul portarului român Helmuth Duckadam, fratele tatălui său, a trecut la cele veșnice. Bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se la vârsta de 83 de ani, în holul de la intrarea în propria sa casă din județul Arad.

Incidentul nefericire a fost sesizat de vecinii bătrânului duminică, 16 mai 2021, în jurul orei 16:40. Pompierii voluntari au intervenit extrem de rapid, însă nu au putut să îi mai salveze viața, din păcate. Bătrânul locuia singur și era unchiul eroului de la Sevilla, Helmut Duckadam.

”Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat pompierii Voluntari din Șagu, județul Arad.

Helmuth Duckadam a demisionat din funcţia de preşedinte de imagine al FCSB

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam și-a dat demisia în urmă cu un an. Fostul mare portar al Stelei a transmis la acel moment faptul că nu mai era dorit în echipa latifundiarului Gigi Becali.

„A fost frumos!

Dupa multe ezitari, am hotarat azi, 14.06.2020, ca este momentul sa-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider ca este mai onorabil sa-ti înaintezi demisia, cand simti ca nu mai esti dorit, decât sa astepti momentul cand vei fi dat afara. Au fost momente dificile, dar si foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea!

Îi multumesc domnului Becali, in numele familiei mele, pentru tot ce a facut pentru noi si îl asigur ca voi ramane acelasi om serios si loial. Doresc mult succes echipei, si-mi doresc, ca in acest an sa câstige un trofeu!”, a scris Helmuth Duckadam.

Duckadam, despre românii reveniți în țară: ”N-au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății! Vin înapoi să-i tratăm, apoi pleacă”

Într-o intervenție la Pro X, pe lângă problemele din fotbal, Helmuth Duckadam a avut un discurs dur la adresa românilor care lucrează în străinătate.

”Care Germania? Lăsaţi-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania. Au stat distanţaţi în avion? Vin oamenii peste una sau două luni ca să-i tratăm şi după pleacă. Uitaţi ce e acum la vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătăţii. Acum vin înapoi? Să fim serioşi. (…)

Din păcate, tot săracii sunt oropsiţi. Se spune că poţi pleca la mare sau munte dacă ai proprietate acolo. Păi câţi dintre cei amărâţi au proprietăţi? Deci nu plecăm. Stăm acasă. Mi se par măsuri exagerate. Uitaţi ce se întâmplă în supermarketuri sau pieţe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. (…)

În SUA s-au deschis mall-urile şi restaurantele. Nu înţeleg noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecţi regulile militare. O să vină Poliţia să vadă dacă stăm la 2 metri sau dacă am făcut duş la vestiare? Stau jucătorii distanţaţi pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, a spus Duckadam, la Pro X.

Adauga un comentariu