Prima pagină » Cancan ultimă oră » Frații secreți ai Monicăi Tatoiu, descoperiți recent de vedetă! Modul neașteptat în care a aflat că tatăl ei mai avea și alți copii

Frații secreți ai Monicăi Tatoiu, descoperiți recent de vedetă! Modul neașteptat în care a aflat că tatăl ei mai avea și alți copii

15 mai 2024, 18:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, se numără printre cele mai de succes femei de afaceri din România, dar și printre cele mai sincere vedete din showbiz. Recent, afacerista a făcut dezvăluiri neștiute despre părinții săi, mărturisind că tocmai ce a aflat că familia ei este mai numeroasă decât a crezut ea până acum.

Monica Tatoiu a vorbit întotdeauna despre relația specială pe care a avut-o cu părinții săi, la adresa cărora a avut mereu cuvinte de laudă.
În urmă cu ceva timp, însă, vedeta a făcut o descoperire care a șocat-o. Femeia de afaceri a aflat secretul bine păstrat al tatălui său, mai precis, faptul că bărbatul a mai avut doi prunci din alte relații.

Modul neașteptat în care a aflat că tatăl ei mai avea și alți copii

Concret, vedeta are o soră vitregă stabilită peste hotare, despre care a aflat atunci când strănepotul acesteia a găsit-o pe internet, iar în urmă cu o perioadă a fost anunțată că mai are și un frate. Acum un an, atunci când a mers în America, Monica Tatoiu a aflat de la o rudă că tatăl său a mai avut o relație cu o altă femeie, din care a rezultat un fiu ce locuiește în Canada.

„Am aflat că tatăl meu era de front în munții Tatra și am aflat că i-a făcut un copil uneia, am aflat că strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Avea 21-22 de ani. Am o soră lângă Brno, am mai aflat că mai am un frate în Canada, în zona în care a fost cantonat tata. Acum ne-am găsit și vine la București. Strănepotul care lucrează la Paris, e IT-ist a plecat să-și caute rudele.

Acum un an am aflat că mai am un frate în Canada. Când am fost în America am aflat de la o soră a unei cumnate de povestea dintre tata și mama lui, era un om pasional. Tatăl meu a fost prima generație de încălțat. A fost constrâns să se căsătorească cu mama. A fost o căsătorie aranjată. El era un bărbat frumos. Nu am întâlnit femeie care să nu se îndrăgostească de tata. Avea 1,90 m, tras prin inel, șarmant. Istorie, filosofie. El era cel mai mare cardiolog”, a povestit Monica Tatoiu la podcastul lui Damian Drăghici.

Monica Tatoiu, diagnosticată greșit cu cancer

Femeia de afaceri a trecut prin clipe de groază, despre care nimeni nu știa.

În urmă cu puțin timp, Monica Tatoiu a dezvăluit că medicii i-au pus un diagnostic crunt, mai precis, au anunțat-o că are cancer la sân. Din fericire pentru ea, totul a fost doar o greșeală, căci rezultatele analizelor sale au fost încurcate cu cele ale unei femei care era, într-adevăr, bolnavă.

„Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân.

Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă. Fiecare zi e importantă în asfel de cazuri”, a povestit Monica Tatoiu, pentru Cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *