Local

Fraudă electorală la alegerile locale 2020! Candidatul PSD din comună Plugari a fost dat pe mâna Poliţiei. Ducea oameni la vot cu maşina personală EXCLUSIV

Publicat: 27 sept. 2020
Fraudă electorală la alegerile locale 2020! Candidatul PSD din comună Plugari a fost dat pe mâna Poliţiei
Fraudă electorală la alegerile locale 2020! Candidatul PSD din comună Plugari a fost dat pe mâna Poliţiei

Încă o posibilă frauda electorală inregitrata în judeţul Iaşi. Conform informaţiilor BZI.RO, un candidatul PSD din comună Plugari ducea oameni la vot şi se folosea de maşină personală.

Alegerile locale 2020 au început cu mai multe posibile fraude electorale. Dacă în localitatea Răchiteni, candidatul PSD la primărie îşi acuza contracandidaţii de faptul că au adus zeci de cereri pentru urna mobilă, cereri care nu au fost semnate de solicitanţi, este rândul localităţii Plugari să fie în centrul unui scandal.

UPDATE: Informațiile nu s-au confirmat, susțin oamenii legii

Primarul PSD a fost dat pe mâna Poliţiei după ce ducea oameni la vot cu maşina personală

Conform unei postari făcute de contracandidatul acestuia din partea PNL, acuzatul ducea oameni la secţia de votare. Lucrul acesta este interzis de lege, iar candidatul PSD s-ar putea alege cu un dosar penal. În cauză, cercetările sunt în plină desfăşurare.

” Din păcate aşa înţelege contracandidatul(șoferul )meu să se comporte în această zi!
Aducând oamenii…mai cu frumosul, mai cu uratul…. la votare, dumnealui în mod direct sau prin interpuşi!
Dezaprob ferm acest comportament! Votul este liber şi nu trebuie influenţat prin astfel de tertipuri, mai ales în ziua votului!
Am sesizat organele abilitate şi vor fi luate măsuri!
Din păcate acest domn insista să menţină localitatea Borosoaia în noroi, gunoi, bezna şi nămeţi continuând cu tot felul de practici bolşevice!
Nu vă lăsaţi influenţaţi! Votul este un drept garantat prin constituţie şi este PERSONAL!!” a menţionat Paul Mursa, candidatul PNL pentru primăria Plugari.

Comentarii
Adauga un comentariu