Local

Frigul nu-i fugărește. Angajații ONRI protestează din nou: „Jos Rancea!” – VIDEO

Publicat: 07 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Frigul nu-i fugărește. Angajații ONRI protestează din nou Jos Rancea - VIDEO
Proteste în Piața Unirii din Iași

Deși este foarte frig afară, angajații Operei Naționale Române din Iași protestează fără oprire. Mai mulți artiști din cadrul ONRI scandează „Jos Rancea”. Aceștia sunt nemulțumiți de managementul dezastruos al actualului manager al instituției de cultură. Deși a comis zeci de abuzuri față de angajații ONRI, managerul Beatrice Rancea, nu-și dă demisia.

Marius Aftaragaci, liderul sindicatului angajaților ONRI, a transmis luni, 7 decembrie 2020, faptul că vor continua protestele indiferent de circumstanțe și nu vor avea liniște până probleme nu se vor rezolva.

„7 decembrie 2020, foarte frig afară. Protestăm de pe data de 4 octombrie pentru demiterea managerului Rancea. Demisia nu s-a materializat deloc. Vreau să ştiţi că suntem aici, aşteptam în continuare să fie luată în seamă cultură, să nu fie ultima opţiune şi grijă a politicienilor şi a românilor. Să avem grijă de cultură, de tradiţii, de educaţie. Vreau să vă mai spune că stăm mai puţin astăzi, să nu răcească colegii. Vom fi şi mâine, aşteptam decizia care se pare că nu a mai venit.

Noi nu se lăsăm, nu renunţăm şi strigăm ”Jos Rancea! Demiterea! Demisia”. La revedere, mulţumim pentru tot sprijinul dvs, pentru distribuiri. Vă ţinem la curent cu toate acţiunile noastre următoare. Mâine, la aceeaşi oră, vom fi aici”, a transmis Marius Aftaragaci, liderul sindicatului angajaţilor ONRI.

Adauga un comentariu