Bursa Barfelor

Frustările eternei madame a pulitichiei de Bahlui, Closet Pipirău

Publicat: 10 oct. 2020

Babetele bârfitoare încep ediția de astăzi în forță, cu una nouă despre eterna madamă a pulitichiei de Bahlui, Closet Pipirău. Deși alegerile s-au încheiat, cu o clară înfrângere a lui Closet, madama continuă campania ilectorală pisti tăt pi undi poati! Mai exact, Pipirău continuă să spurce pe feisbuci contracandidații în alegeri și nu demonstrează altceva decât că are frustrări adânci, neștiind să piardă. În contextul în care madama anunța cu surle și trâmbițe că ea e „pentru ieșeni sută la sută”, acum îi dă înainte și amenință că nu va trece niciun proiect pentru oraș, pentru că trebuie majoritate în conțiliul local și că nu va fi vreo majoritate.

Madama nu face altceva decât să demonstreze că are frustrări de femeie la vârsta a doua și nu știe să piardă cu capul sus. Babetele o sfătuiesc să respire și să se gândească la cei care au votat-o (atâția câți au fost!), la ieșeni, să lase deoparte frustrările de vârsta a doua și să facă ceva pentru orașul care i-a oferit atât de multe în viață!

 

 

Comentarii
  • aceasta femeie nu meritaatentia noastra.bine canu afost votata,caci nu merita pur si simplu.de altfel, nici un usr/ist nu merita o atentie din partea noastra,fiindca sunt niste ageamii si incompetenti,alergand numai dupa functii platite bine de acest stat/ar trebuica iesenii sa n/o voteze nici la parlamentare si sa plece de unde avenit. drum bun duduie draga,in Romania nu ai ce cauta. acelasi B.G.din barlad

Adauga un comentariu