Cancan ultimă oră

Fuego a mers la căpătâiul lui Ion Dichiseanu pentru a-i aduce un ultim omagiu

Publicat: 21 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fuego a mers la căpătâiul lui Ion Dichiseanu pentru a-i aduce un ultim omagiu
Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, este un îndrăgit artist român

Fuego s-a prezentat azi la căpătâiul maestrului Ion Dichiseanu. Interpretul a oferit un interviu emoționant în fața Teatrului Nottara din Capitală, unde a fost adus trupul neînsuflețit al marelui actor pentru ultim omagiu. Se pare că în ultimii ani pe cei doi i-a unit o prietenie strânsă.

Paul Surugiu, alias Fuego, a ajuns la Teatrul Nottara pentru a-i aduce un ultim omagiu maestrului Ion Dichiseanu. Marele actor a jucat un rol foarte important în viața artistului, care afirmă că întâlnirea cu acesta a fost o ”experiență unică” pentru el.

Fuego și-a luat rămas bun de la Ion Dichiseanu

Fuego își aduce aminte cu drag momentul în care a cântat pe scenă alături de Ion Dichiseanu. Interpretul susține că acel moment va avea mereu un loc special în sufletul său.

„Mă bucur că Teatrul Nottara a făcut în așa fel ca maestrul să fie prezent astăzi aici. Cei mai mulți ani a jucat pe această scenă, cele mai frumoase amintiri aici le are. Maestrul a jucat peste 60 de roluri în filme. Cred că cea mai frumoasă amintire este aceea când am făcut momentul la Sala Palatului. Este pe internet acest moment în care maestrul recita și eu cântam. A fost un moment pe care cred că nu o să-l uit toată viața mea. Zece minute oamenii l-au aplaudat în picioare pentru că el recita un poem colegilor lui, marilor actori plecați. A fost cel mai frumos momente cred, din viața mea. Întâlnirea cu Ion Dichiseanu a fost o experiență unică pentru mine, eu terminând și Teatrul. M-a protejat să zic așa. De fiecare dată, întâlnirea mea cu el a fost una unică”, a mărturisit Fuego.

Artistul a făcut pparte din cercul de prieteni al marelui actor

Pe lângă latura profesională, pe cei doi i-a unit o frumoasă prietenie. De asemenea, cântărețul recunoaște că a învățat multe de la marele actor și a avut ocazia să-l vadă și în momentele bune și în cele mai puțin bune.

„L-am cunoscut mai aproape. Am făcut parte din cercul lui de prieteni în ultimii ani. Am învățat foarte multe lucruri frumoase de la maestrul Ion Dichiseanu. L-am văzut și atunci când a plâns, l-am văzut și atunci când s-a bucurat. L-am sărbătorit de ziua lui”, a mai spus acesta.

Spre final, îndrăgitul cântăreț a atras atenția asupra faptului că actorii din generația de aur nu sunt ”prețuiți” la adevărata lor valoare, iar moartea lui Ion Dichiseanu ar trebui să fie un semnal de alarmă.

„Plecarea aceasta ar trebui să ne pună pe gânduri pentru că sunt foarte puțini actori din generația de aur care mai trăiesc și care mai joacă pe scena românească. Ar fi foarte important pentru noi să-i prețuim mai mult, să-i căutăm mai mult, să vorbim mai mult despre ei și să-i promovăm mai mult într-o țară în care valorile au fost date cumva la o parte. Sunt onorat de întâlnirea cu mastrul Ion Dichiseanu. Sunt fericit pentru că l-am cunoscut, iar familiei doresc condoleanțe și să-l așeze dumnezeu în lumea celor drepți”, a transmis acesta.

Pentru un ultim omagiu adus la căpătâiul maestrului a venit și actorul Tudorel Filimmon, alias Nea Popa din ”La Bloc”. Acest i-a fost coleg lui Ion Dichiseanu și a concluzionat cu tristețe că cei din generația lui rămân din ce în ce mai puțini.

Adauga un comentariu