Magazin

Fulgeratoare moarte a nepoatei ministrului Sanatatii este invaluita in mister! S-a spanzurat, dar nimeni nu a gasit vreun bilet de adio

Publicat: 07 iun. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fulgeratoare moarte a nepoatei ministrului Sanatatii este invaluita in mister S-a spanzurat dar nimeni nu a gasit vreun bilet de adio
1

Misterul inconjoara moartea nepoatei ministrului Sanatatii. Flavia a fost gasita spanzurata chiar de sotul ei. Anchetatorii au declarat ca tanara nu a lasat niciun bilet de adio, iar apropiatii tinerii  in varsta de 27 de ani spun ca nu exista vreun motiv pentru care tanara sa fi recurs la acest gest. Flavia era asistenta medicala si era casatorita de patru ani. Cei care o cunosteau au afirmat ca nu aveau probleme in casnicie, se intelegea foarte bine cu sotul ei. Barbatul este pompier in cadrul SMURD. Tanara a fost transportata la spital in stare critica, dupa ce medicii de la SMURD au efectuat manevre de resuscitare. La spital a fost declarat decesul.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” din Baia Mare a transmis un mesaj de condoleante, dupa moartea fulgeratoare a Flaviei.
„Cu adanca tristete in suflet ne luam ramas bun de la asistenta Flavia Magdau-Tatarau, unul dintre cei mai sufletisti si devotati oameni care au muncit in cadrul Unitatii de Primiri-Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare. Deplangem plecarea prematura dintre noi a colegei noastre si transmitem cele mai sincere condoleante familiei indurerate.

DRAMA in familia ministrului Sanatatii, Sorina Pintea: Nepoata acesteia a fost gasita spanzurata in casa

 Noi, colegii ei de la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare regretam enorm pierderea unui profesionist in actul sanitar. Ii regretam prezenta, zambetul, veselia si pofta de viata, dar in sufletele noastre imaginea ei va ramane vesnic vie. Flavia a fost un om special si un asistent de exceptie. A ajutat la salvarea a mii de vieti, iar cei care i-au fost pacienti au doar cuvinte de lauda la adresa ei. Vestea mortii ei fulgeratoare a lovit din senin si ne-a cutremurat pe toti cei care am cunoscut-o, am apreciat-o si am iubit-o ca om si ca profesionist In astfel de momente putem doar sa pastram un moment de reculegere in memoria ei, sa lasam familia greu incercata sa isi planga in liniste durerea si sa respectam drama prin care trec apropiatii Flaviei. Drum lin printre ingeri, Flavia! Sa veghezi de acolo, de sus, asupra noastra, a tuturor!”, este mesajul de condoleante publicat de conducerea Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, unde Flavia Magdau-Tatarau a lucrat ca asistenta medicala, conform vasiledale.ro.

Adauga un comentariu