Cancan

Fulgy și-a făcut numărul de telefon public, iar internauții îl sună non-stop

Publicat: 26 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fulgy și-a făcut numărul de telefon public iar internauții îl sună non-stop
Fulgy este acuzat că a tâlhărit un jurnalist iar termenul s-a amânat din nou, din cauza avocatului inculpatului, care nu s-a putut prezenta la proces

Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, Fulgy, și-a făcut numărul de telefon public într-un InstaStory. Acesta i-a anunțat pe urmăritorii lui că are nevoie de cineva care îl poate ajuta să facă o aplicație.

„Ăsta e numărul meu! Am nevoie de cineva la IT sau un puști ca mine, care știe chestii, să mă ajute cu aplicația”, a anunțat fiul Clejanilor

Fulgy și-a făcut numărul de telefon public

Fulgy, în vârstă de 23 de ani, a atras atenția oamenilor legii, cât și a presei, după ce a fost prins sub influența stupefiantelor la volan. De atunci, el a avut mai multe ieșiri agresive la adresa mai multor persoane, inclusiv propria lui familie.

Recent, acesta și-a făcut public numărul de telefon pe pagina sa de Instagram. Ulterior, el a postat mai multe videoclipuri în care arată că primește o avalanșă de mesaje pe Whatsapp și este sunat încontinuu pe telefon.

„Sunt sunat și apelat non-stop. Așa că, dacă vreți să vă răspund pe Whatsapp, nu mă mai sunați și lăsați-mă să vă scriu!”, a mai spus tânărul.

Fulgy a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Instagram

Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare în care a criticat sistemul actual din România.

„După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că își bagă p*** în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți, suntem corupți, gropi în stradă și jeg de oameni.

Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici…”

Ce avere are Fulgy de la Clejani

Fulgy se află în arest la domiciliu în aceste zile, după ce a agresat un jurnalist în fața locuinței sale. Incidentul a avut loc imediat după ce fiul Clejanilor a fost externat dintr-un centru de recuperare, unde fusese internat pentru consum de substanțe interzise.

Recent, Fulgy a recidivat pe rețelele de socializare, de data aceasta cu o nouă serie de declarații halucinante. Fiul celebrilor cântăreți de muzică lăutărească afirmă că este milionar. La cei 23 de ani ai săi, tânărul spune că are aproape un milion de euro.

Adauga un comentariu