Local

Fum gros în zona Gării din Iași! Iată ce s-a întâmplat – EXCLUSIV, VIDEO

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Fum gros în zona Gării din Iași Iată ce s-a întâmplat - EXCLUSIV VIDEO
Două tomberoane de deșeuri au luat foc în zona Gării din Iași

În urmă cu puțin timp au izbucnit două incendii în municipiul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că două tomberoane de deșeuri au luat foc.

Primul incendiu s-a produs la un tomberon, în municipiul Iași, strada Gării. La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă.

Celălalt s-a produs tot la un tomberon de deșeuri pe strada Bacinschi, în municipiul Iași. Se deplasează la fața locului o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • eu unu am renuntat sa mai arunc separat deseurile atunci cand duc gunoiul din casa. pana cand autoritatile locale nu iau masuri draconice in legatura cu acestei „ramatori” care 24/24 7/7 deschid usile la tomberoane si scotocesc si fac doar mizerie eu unu numai arunc separat deseurile. in 2022 sa cauti prin tomberoane? da mai lasa-ma dom’le! chiar nu-si pot gasi un post de munca de maturatori, gunoieri sau altceva? ce ma-sa-n cur tot cauta prin tomberoanele alea? ca nimic bun nu gasesti. nu gasesti bani, mancare, bonuri de masa, telefoane mobile, nimic. pur si simplu rascolesc ca porcii!

Adauga un comentariu