Economic Local

Furnizare întreruptă și presiune scăzută a apei în mai multe zone din Iași

Publicat: 10 ian. 2020

Echipele ApaVital intervin pentru remedierea unor avarii la rețeaua de apă, motiv pentru care există probleme în furnizare. Astfel, pentru înlocuirea unui robinet de trecere defect, ApaVital se află în situația de a nu furniza apă potabilă până pe 10 ianuarie 2020, ora estimată 15:00, către utilizatorii de pe străzile Drobeta, Ștefan Procopiu și aleea Ștefan Procopiu din municipiul Iași. De asemenea, pentru efectuarea unor lucrări la căminul de vane de la rezervorul Breazu, se va furniza apă potabilă cu presiune scăzută către utilizatorii din localitățile Rediu și Valea Lupului.

Mai mult, din cauza scăderii nivelului de apă brută în acumularea Tansa, debitul prelucrat este insuficient pentru a asigura o funcționare normală a rețelei de distribuție din zona respectivă. În acest context, până la refacerea rezervelor de apă, ApaVital va furniza apă potabilă după program, zilnic, între orele 07:00 – 10:00 și 18:00 – 21:00, către utilizatorii din localitățile Focuri, Coarnele Caprei și Arama (comuna Coarnele Caprei), Belcești, Văleni, Tansa, Munteni, Satu Nou, Liteni și Ulmi (comuna Belcești), Bulbucani, Gropnița, Forăști, Mălăești, Sângeri și Săveni (comuna Gropnița).

ApaVital a închis casieria din Hârlău

ApaVital aduce la cunoștință faptul că până pe data de 14 ianuarie 2020 (inclusiv), casieria din Hârlău, strada Petru Rareș, nr. 5, este închisă.

„Facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point sau Pay Zone. În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății”, au precizat reprezentanții ApaVital Iași.loading...

Adauga un comentariu