Prima pagină » Local » Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comuna Miroslava. Ce străzi sunt vizate

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comuna Miroslava. Ce străzi sunt vizate

09 feb. 2023, 02:00,
Andreea IRUC, în Local

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comuna Miroslava, vineri, 10 februarie 2023. Din cauza lucrărilor de reparații la rețelele electrice, care alimentează cu energie localitățile din comuna Miroslava, va fi oprită energia electrică preț de câteva ore

Toate aceste lucrări sunt în scopul îmbunătățirii parametrilor de calitate a energiei electrice și pentru creșterea nivelului de continuitate în alimentarea cu energie electrică pe care cei de la SC Delgaz Grid SA o furnizează.

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în comuna Miroslava

Vineri, 10 februarie 2023, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice în comuna Miroslava. Reprezentanții SC Delgaz Grid SA înștiințează locuitorii din Miroslava în legătură cu întreruperea energiei electrice. Aceștia au anunțat că toate lucrările sunt în scopul îmbunătățirii parametrilor de calitate a energiei electrice pe care o furnizează și pentru creșterea nivelului de continuitate în alimentarea cu energie electrică.

Astfel, este necesară efectuarea unor lucrări de reparații la rețelele electrice de 20kV, care alimentează cu energie electrică localitățile din comuna Miroslava. Date fiind importanța și amploarea acestor lucrări de reparații, furnizarea cu energie electrică va fi întreruptă vineri, 10 februarie.

Care sunt străzile vizate și ce spun locuitorii

Intervalul orar estimat întreruperii energiei electrice în comuna Miroslava este 09:00-17:00, în data de 10.02.2023.

Străzile vizate unde va fi oprită energia electrică din această comună vor fi Miroslava, Olga Sturza, Langă Constantin, Grigore C. Butureanu, Fermei, Pădurii, Ioan Potcoavă Vodă, Mihail Kogălniceanu, Ioan Vodă cel Viteaz, Constantin Mavrocordat Vodă, Valea Miroslavei și Mioriței.

Comentariile locuitorilor din Miroslava nu întârziat să apară la postarea de pe pagina de Facebook a celor de la Delgaz Grid.

Locuitorii din Miroslava susțin că asemenea lucrări nu ar trebui făcute în perioada rece, când oamenii au nevoie de energie electrică pentru a se încălzi.

„Nu-s sănătoși la cap, pe temperaturile astea scăzute, ei s-au găsit să întrerupă curentul, ca să poată îngheța lumea în case?!“, spune Nicoleta Croitoru.

Un alt bărbat enervat de perioada în care se fac aceste reparații spune că ar trebui să se țină cont de faptul că se anunță temperaturi foarte scăzute.

„Vineri dimineață s-a anunțat -12 grade! Chiar nu ia nimeni în calcul lucrurile acestea? O să înghețe lumea în case“, zice Alin Tucăliuc.

Petronela Stoica, o mămică ce locuiește în zonă, precizează că din cauza acestor lucrări va fi nevoită să-și țină copilul acasă.

„Nu puteți să faceți asta sâmbătă? Iar se închide grădinița, nu putem să lipsim de la serviciu când vreți voi!“, menționează Petronela Stoica.

Reprezentanții SC Delgaz Grid SA dau asigurări că toate demersurile lor au ca finalitate creșterea calității serviciilor pe care le oferă și a confortului cetățenilor. Aceștia mulțumesc locuitorilor pentru înțelegere și îi asigură în continuare de toată disponibilitatea lor pentru soluționarea tuturor aspectelor legate de activitatea de distribuție a energiei electrice.

Odată cu aceste lucrări, comuna Miroslava va mai fi supusă și lucrărilor de extindere a sistemului de canalizare, principala sursă de finanțare fiind prin programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru care s-a alocat suma de 38,64 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *