Bursa Barfelor

Gaborii nu o suportă pe tanti asta

Publicat: 21 iul. 2021

Babele bârfitoare încheie rubrica de astăzi cu o informație despre Corinuța Lunguța, gaboriță pe la o secție de prin târg. Colegii de prin birouri au început să vorbească pe la colțuri că are un fund prea brazilian, deloc lucrat, și că nu face mare lucru, doar împinge vântul. Dar ce îi enervează cel mai tare este că Lunguța are pile și de asta stă pe post, deși a pierdut mai multe concursuri.

Fiind la ordine și siguranță publică, trebuiau niște agenți mai zvelți, dar din lipsă de personal sunt acceptați și butoiașii. Cert este că Lunguța a devenit antipatică din cauza atitudinii de mare figurantă cu nasul pe sus. Colegii deja se gândesc la ce chei să-i facă, pentru că prea le-a ajuns. Babele bârfitoare vor mai veni cu povești din lumea gaborilor, pentru că mari invidii s-au mai stârnit prin secțiile de poliție. Până la ediția viitoare, babele vor termina ultimul sezon dintr-un serial, tot cu gabori figuranți.

Comentarii
  • Din păcate e plină poliția de astfel de fatuci care nu fac decât sa înghită banii statului degeaba, nu fac mare lucru, dar au doar drepturi. Mai de curând, statul român, nu numai că le plătește chirii, dar le plătește rate sa si cumpere și case, locuințe. In schimb dacă te uiți la randamentul acestor fătuci, nu fac mai nimic. Sunt cam nulități. Doar împing vântul toată ziua. Aceasta este realitatea!

  • Corinuta cwr de fier, sta la birou ca un rinocer. Nu are o treaba cu realitatea, cu ordinea si disciplina. E la furat dar e vrea sa avanseze. Nu te duce capul Corina, esti slabă (profesional)

  • Asa este, unii polițiști sunt de-o incompetenta crasa, dar au pe undeva tatuci care-i țin în spate. Cei competenți trebuie sa suporte situațiile, sa-nghita și sa tacă! Având spatele asigurat au niște aere și arogante știind ca orice-ar face greșit nu li se-ntâmplă nimic! Beneficiile primează, competentele nu! Bani de rate de vreun elicopter nu le da statul roman acestora?

  • Corina, vezi ca adj tau Sa.du pleaca sef in alta parohie. Unde mai lingi (pardon, pupi) tu clanța? Barbo nu te halește, stai?

Adauga un comentariu