Cancan

Gabriela Cristea a arătat ce pune în prăjituri și a înfuriat pe toată lumea. „Otravă la găleată”

Publicat: 04 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea a arătat ce pune în prăjituri și a înfuriat pe toată lumea. Otravă la găleată
Gabriela Cristea, acuzată de fani că folosește „chimicale la găleată” pentru prăjiturile pe care le prepară

Gabriela Cristea a fost luată la rost de internauți după ce a arătat ce pune în prăjituri, confruntându-se cu un val de critici. Vedeta TV și-a deschis de curând o mică afacere cu preparate culinare pe care le gătește acasă. Însă, lumea nu a văzut cu ochi buni faptul că Gabriela Cristea folosește ingrediente sintetice și chimicale.

Gabriela Cristea, criticată după ce a arătat ce pune în prăjituri

Prezentatoarea TV a fost acuzată că folosește chimicale în prăjiturile care le prepară pentru a le vine doritorilor. De ceva timp, prezentatoarea de televiziune și-a deschis o mică afacere cu diverse produse culinare – cozonaci, zacuscă, gemuri, prăjituri -, pe care le prepară în propria locuință, iar mai apoi le vinde.

Preparatele Gabrielei Cristea sunt apreciate de mulți, dar au primit, așa cum era de așteptat, și critici din partea unora. Gabriela Cristea a fost luată la rost în mediul online pentru că ar folosi ingrediente sintetice și chimicale în prăjiturile pe care le face.

Totul a început de la un clip video postat de vedetă în care apare împreună cu soțul, Tavi Clonda, și cu una dintre fetele lor și degustă din câteva recipiente în care se află concentrat pentru creme.

„Dragilor, începe luna aprilie fară păcăleli; azi ne-au venit bazele de crema pentru choux ce urmează să ajungă cât de curând la voi. Noi le-am degustat, sunt geniale. Voi cu ce vă doriți să le degustați, vă las toată lista mai jos”, a scris ea în dreptul clipului postat.

Nu a durat mult, căci unii dintre urmăritorii ei în mediul online au sărit cu fel de fel de critici, acuzând-o că folosește „chimicale la găleată”.

Vedeta a fost asaltată de comentarii

„Sunt pline de E-uri”, „Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc.”
„Și 150 lei cozonacul ARTIZANAL, la care a recunoscut că folosește această bază pentru creme. Adică face o cremă banală în care pune o lingură de fistic pentru aromă și culoare și gata cozonacul!”

„Ferească Dumnezeu, baze pline de E-uri!”, „Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale. Comentez pentru ca am făcut o comandă de cozonac…”, „Să le mănânce sănătoasă ea și familia ei. Sunt pline de E-uri. În curând va ajunge la 200 kg, la cât gustă și mănâncă.”

„Perfect… degustați amândoi cu aceeași linguriță din toate vasele. Abia aștept să cumpăr!” „Gabriela te rog sa nu te superi dar nu e igienic ce faceți voi!”, au fost doar câteva dintre mesajele cu nemulțumiri ale internauților.

Cum se apără Gabriela Cristea

Văzând toate aceste reacții ale internauților, Gabriela Cristea a transmis un mesaj în care le-a explicat tuturor că găletușele din care gustă sunt doar pentru familie, nu le va folosi pentru prăjiturile pe care le va vinde.

„Pentru toate «perfectele» care comentează fără să se uite la material până la capăt și se dau curatele pământului; aceste cutii sunt doar pentru noi acasă, să le consum eu și familia mea. Să le încerc, să le schimb și să fac ce mă taie capul pe mine. Nu pleacă nicăieri și nu au nici o legătură cu laboratorul meu. Acolo sunt niște măsuri igienico sanitare ieșite din comun, pe care nu cred că le mai găsiți în 5 locuri din București.

Așadar le mănânc eu și familia mea, așa cum considerăm noi de cuviință. Așa că vă rog să mă lasați cu textele de doi lei, că așa fac o curățenie cu block pentru toate ipocritele care nu sunt în stare de nimic, dar dau lecții gratuit. Nu vă place, vă rog să mă blocați și să vă vedeți de treaba voastră către paginile altor perfcti ca voi”, a fost mesajul soției lui Tavi Clonda.

Adauga un comentariu