Cancan

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos. Cum arată în constum de baie

Publicat: 09 iul. 2020

Gabriela Cristea a uimit pe toată lumea cu felul în care a slăbit! Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut câte kilograme a reușit să topească prezentatoarea tv pe timp de carantină și mulți chiar i-au cerut sfatul cu privire la dietă. Recent Gabriela s-a afișat la piscină și a postat câteva fotografii pe contul ei persoanl de Instagram, unde toată lumea a felicitat-o pentru corpul ca tras prin inel.

A trecut vremea în care fanii o criticau pe Gabriela Cristea pentru felul în care arată. Dacă la nunta ei a avut parte de multe comentarii negative referitoare la felul în care a arătat și s-a îmbrăcat, acum prezentatoarea se poate bucura numai de cuvinte de laudă din partea celor care o urmăresc cu interes pe rețelele de socializare.

În ultima perioadă ea a slăbit enorm, așa că a îndrăznit să se afișeze doar în costum de baie. Recent ea a fost la psicină alături de prietenii săi printre care s-au numărat și Vica Blochina, Oana Roman și Adriana Bahmuțeanu. Prezentatoarea s-a pozat în piscină și a dat de înțeles tuturor că se mândrește cu corpul ei și cu forma la care a ajuns.

Adauga un comentariu