Actualitate

Gabriela Cristea, despre motivul pentru care și-a renegat tatăl: „Este un capitol încheiat în viața mea”

Publicat: 05 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Gabriela Cristea despre motivul pentru care și-a renegat tatăl Este un capitol încheiat în viața mea
Gabriela Cristea este una dintre cele mai de succes prezentatoare din showbiz

Gabriela Cristea a vorbit într-o emisiune TV despre motivul pentru care și-a renegat tatăl, explicând de ce a luat această decizie. Vedeta susține că se identifică oarecum cu Meghan Markle, care a pățit ceva asemănător cu părintele ei. Cu toate acestea, Gabriela Cristea susține că pune familia pe primul plan și se dedică trup și suflet celor dragi.

Gabriela Cristea este nu numai o cunoscută prezentatoare, ci și o femeie împlinită în viața personală, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cei doi copii ai lor. Vedeta și-a deschis sufletul la emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, unde a vorbit despre relația cu tatăl ei. Gabriela Cristea a mărturisit că nu mai vrea să aibă de-a face cu părintele ei și că se identifică cu Meghan Markle, din acest punct de vedere.

Gabriela Cristea, despre motivul pentru care și-a renegat tatăl

Gabriela Cristea este una dintre cele mai de succes prezentatoare din showbiz. Vedeta are și o familie minunată, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fiice. Vedeta nu a avut o viață foarte ușoară. Gabriela Cristea a mărturisit la emisiunea Cristinei Șișcanu că nu mai vrea să aibă de-a face cu tatăl ei. Gabriela Cristea a da de înțeles că propriul ei părinte a încercat să profite de pe urma celebrității fiicei sale.

Gabriela Cristea ascunde o dramă despre care evită, în general, să vorbească. Prezentatoarea de la „Mireasa” a declarat adeseori că pune familia pe primul plan și se dedică trup și suflet celor dragi. Gabriela Cristea a declarat că nu mai păstrează legătura cu tatăl ei, întrucât acesta a încercat să profite financiar de pe urma statutului ei. Vedeta a spus că o înțelege pe Meghan Markle, soția prințului Harry, al cărei tată a vrut să facă bani, oferind declarații despre fiica sa, deși o părăsise când era o copilă.

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros”, a declarat Gabriela Cristea.

Cât câștiga Gabriela Cristea, la începutul carierei în televiziune

Gabriela Cristea a început să muncească în televiziune în 1994, iar la un moment dat ajunsese să câștige un salariu uriaș când prezenta show-uri matrimoniale la TV. Cu toate acestea, când s-a angajat în televiziune, Gabriela Cristea câștiga 100 de dolari, însă mai apoi a ajuns la 20.000 de euro, când prezenta „Mireasă pentru fiul meu”, la Kanal D.

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani.

Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii”, își amintește cu nostalgie Gabriela Cristea.

Comentarii
  • Dumnezeu i-a daruit 2 fete, cind vor creste va vedea ce inseamna ca fetele sa plece unde vor si sa faca ce vor ele. Roata vietii este rotunda si totul se plateste in viata.

Adauga un comentariu