Cancan

Gabriela Cristea, gafă pe Instagram. Fanii au taxat-o imediat

Publicat: 06 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea gafă pe Instagram. Fanii au taxat-o imediat
Gabriela Cristea a avut parte de o întâmplare cu adevărat neplăcută în vacanță

Gabriela Cristea a făcut o noua gafă pe Instagram, iar fanii acesteia au taxat-o grav. Din dorința de a împărtăși cu internauții experiențele pe care le trăiește alături de soțul ei, vedeta tv a postat mai multe imagini pe rețeaua de socializare.

Extrem de atenți, fanii acesteia au taxat-o dur atunci când au văzut că o imagine ar fi fost modificată.

Gabriela Cristea, gafă pe Instagram

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Gabriela Cristea a făcut și face eforturi mari pentru a se păstra în formă și a rămâne la o anumită greutate. În ultima vreme a fost extrem de atentă la alimentație și a încercat pe tot posibilul să se ferească de tentații.

“După două sarcini și muuuulte excese a venit momentul să dau un restart corpului meu; de o săptămână sunt la dietă asistată de nutriționist, dorm regulamentar, beau cât de multă apă pot, iar de azi am dat startul la procedurile de remodelare corporală”, a anunțat Gabriela Cristea pe Instagram.

Cu toate acestea, se pare că încă este nemulțumită de anumite lucruri, fapt pentru care și-a modificat una din imagini în Photoshop. Când au observat acest lucru, fanii vedetei i-au adus mai multe critici. Concret, într-o fotografie în care se afla la picnic alături de soțul ei, sticla de șampanie pe care o ține în mână Gabriela nu mai are gâtul drept.

“Când ai modificat silueta ai îndoit sticla!”, “Ce ai făcut cu sticla aia?? ”, “La sticlă nu-i trebuie Photoshop”, “Mințiți poporul ca de obicei…”, “Mai uitați-vă la poze înainte să le postați… acuma făra hate… dar nu vezi cât ești de deformată… Totuși vă vreți influenceri și vedete…”, “Ce bine își lucrează pozele s-o arate silfidă, că-n realitate umple ecranul”, “De la căldură cred că s-a îndoit sticla”, “Cam strâmbă sticla de șampanie, nu vreau să par răutăcioasă, dar nu mai apăreți deloc naturale pe site-uri de socializare… Păcat” sunt câteva dintre comentariile strânse imagine.

Ce descriere a pus Gabriela Cristea

Atunci când Gabriela Cristea a încărcat imaginea pe Instagram a pus următoarea descriere.

“Fetele sunt la grădiniță, iar noi am avut un răgaz doar pentru noi doi. Am încărcat câteva bunătăți într-un coș și ne-am urcat în mășină către o destinație… necunoscută. Ne-am oprit pe malul unui lac (să nu mă întrebați care, că habar nu am), ne-am așezat pătură de picnic la umbră mașinii și am scos tot romantismul din noi. Care sunt gesturile romantice pe care le-ați făcut de curând?”.

Vedeta nu se află la prima experiență de acest gen pe Instagram. În urma cu ceva vreme, Gabriela Cristea a mai postat o imagine în care nu avea rădăcinile parului vopsite. La fel ca și acum, fanii acesteia au fost extrem de vigilenți și i-au adresat fel și fel de reproșuri.

Începând cu 29 martie, Gabriela Cristea a revenit la Antena Stars unde prezintă emisiunea “Mireasă: Urzeala soacrelor”, o ramură a emisiunii matrimoniale “Mireasa” de la Antena 1, unde gazdă este Simona Gherghe.

Vedeta poate fi urmărită pe micile ecrane de luni până vineri începând cu ora 19:00.

Adauga un comentariu