Cancan

Gabriela Cristea, în culmea fericirii. Ce veste i-a dat lui Tavi Clonda

Publicat: 02 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gabriela Cristea și-a emoționat fanii cu ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare. Vedeta TV a ținut să îi transmită un mesaj lui Tavi Clonda. Cei doi trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de iubire. Ei au împreună două fetițe și par să fie mai fericiți ca niciodată, cel puțin asta arată pe rețelele de socializare.

De Ziua Copilului, prezentatoarea de televiziune a ținut să îi transmită un mesaj emoționant soțului ei, alături de mai multe fotografii în care cei doi apar alături de Victoria și Iris, micuțele lor.

Gabriela Cristea l-a cunoscut pe Tavi Clonda în același an în care a divorțat de regretatul Marcel Toader, de care s-a despărțit cu mare scandal. Vedeta a avut însă norocul de a-și întâlni marea dragoste și nu i-a fost teamă să facă încă o dată pasul cel mare: nunta. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015.

Soția lui Tavi Clonda a ținut să marcheze ziua de 1 iunie printr-un mesaj de mulțumire pentru tot ce i-a oferit viața:

„Doamneee, nu am cuvinte sa spun cat de mult ii iubesc pe ai mei. Ii multumesc lui @taviclonda ca am facut impreuna minunile astea doua. La multi ani, @bellavictoriamargot si @theairisselena!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

„La multi ani printesele mici!! Sa cresteti mari si frumoase si sa aveti mult noroc in viata/ La mulți ani copii frumoși!!! Asa frumoși… sa fiti cu răbdare și multa bucurie!?/ Sa va trăiască sa va bucurați de ei”, au fost câteva comentarii ale fanilor.

Adauga un comentariu