Cancan

Gabriela Cristea în scandal cu fanele. ”Nu mai modifica pozele, că nu mai ai 20 de ani și nici 40 kg!”

Publicat: 16 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gabriela Cristea a intrat în scandal cu fanele. Prezentatoarea TV intră mereu în dialog cu fanii de pe conturile sale de socializare. În unele situații discuțiile se mai lasă cu scântei. Așa s-a întâmplat și de curând, când vedeta a postat un mesaj prin care promova un produs cosmetic.

”Indiferent de domeniul în care lucrezi, expresia fetei este mega importantă, iar sprâncenele sunt cele care dau mare parte din expresivitate. Din păcate nu am fost înzestrată de la natură cu sprâncene conturate frumos, ba ale mele sunt chiar..”, a notat Cristea, recomandând apoi produsul respectiv.

Gabriela Cristea în scandal cu fanele

Imediat după această postare o admiratoare i-a scris: ”Nu mai modifica pozele, că nu mai ai 20 de ani și nici 40 de kg, lasă-te așa naturală cum te vedem la tv”, a notat Anuța. Nici Laura nu a menajat-o pe Gabriela Cristea: ”Multe prietene de-ale mele nu te mai urmăresc pentru că folosești prea multe filtre, eu mă mai gândesc, fii naturală, că e cel mai bine!”.

Prezentatoarea TV a scris imediat un mesaj lămuritor: ”Îmi doresc să fiu urmărită pentru mesajul pe care încerc să îl transmit, nu pentru tâmpenii de genul. Daca simți că nu rezonezi cu mine, e mai bine să nu mă mai urmărești. E doar decizia ta!”, a punctat celebra prezentatoare tv.

Când și-a facut debutul în televiziune Gabriela Cristea

Gabriela Cristea (45 de ani) a debutat în televiziune în 1994, fiind prezentatoarea concursului Eurovision, la TVR. Apoi, Cristea și-a completat cariera lucrând pe la mai toate televiziunile de calibru din România. Între 2008 și 2013, Gabriela a fost căsătorită cu fostul rugbyst Marcel Toader, din 2015 fiind soția lui Tăvi Clonda, cu care are două fete. Adevaratul boom al carierei sale a fost in timpul petrecut in realizarea diferitelor reality-show-uri matrimoniale. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt Nora pentru mama si Mireasa pentru fiul meu.

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea cu Tavi Clonda?

Chiar daca de multe ori fanele nu sunt de acord cu Gabriela Cristea si se mai iveste cate un scandal, aceasta are o relatie extrem de frumoasa.

Într-un interviu acordat, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cate puțin din rețetă succesului relației lor.

„O discuție în contradictoriu mai avem. Dar cum se ridica tonul, mi se ridica și parul în cap. Ne uitam amândoi unul la altul și atunci ne zicem, nu e bine… Și încercam să nu cream energie negativa intre noi”,a spus Tavi Clonda.

El e mai pacifist decât mine, eu sunt mai colerica. Și, chiar mi se pare o chestie foarte sexy. Atunci când sunt supărată și urlu, el vine și-mi zice: gata, iubita mea, o să rezolvam. În acel moment, m-am înmuiat”, a mai spus Gabi Cristea pentru publicația citata.Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Cântărețul venise să dea o proba pentru band-ul emisiunii, și chiar daca din punct de vedere profesional a reușit să o impresioneze pe actuala lui sotie, încă de atunci, nu același lucru s-a întâmplat la capitolul „fizic”.

Motivul? Tavi Clonda venise la audiții îmbrăcat în…pantaloni scurți.

Adauga un comentariu