Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată doar în prosop! Imagini incendiare

Publicat: 24 iul. 2020

Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată doar în prosop! Vedeta a fost protagonista unor ipostaze incediare, în baie! Wow! De când a slăbit, Gabriela Cristea nu încetează să-și uimească fanii. Frumoasa prezentatoare demonstrează în fiecare zi că este tare mândră de noul său aspect, dovadă fiind desele sale apariții din mediul virtual. Și Slavă Domnului, chiar are cu ce să se laude!

Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată doar în prosop

Chiar dacă a devenit mamă, nu doar o dată, ci de două ori, Gabriela Cristea este o mămică pe cinste. Vedeta a arătat că este o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de ambițioasă, astfel că dacă și-a propus să scape de kilogramele în plus a și făcut-o! Vedeta are un trup de invidiat, iar cu formele sale cu siguranță stârnește invidia în rândul tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Ba mai mult, vedeta demonstrează că poate renunța oricând la inhibiții. De curând, după ce și-a făcut baie, Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată doar în prosop. Ba mai mult, îndrăgita prezentatoare de televiziune a postat imaginile pe contul său de Instagram, luându-și admiratorii prin surprindere, la ceas de seară.

Vedeta s-a afișat în ipostaze incendiare, în baie

Având în vedere faptul că prosopul era singurul lucru ce-i acoperea pielea, sau mai bine zis formele, vedeta a fost protagonista unor ipostaze incendiare, în baie, încingând imaginația tuturor bărbaților.

În același timp, Gabriela Cristea le-a arătat fanilor și frumusețea sa naturală, căci tenul ei nu era atins de niciun strop de machiaj.

„Reîmprospătare!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea arată impecabil! Vedeta a slăbit multe kilograme

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a renunțat de ceva vreme la televiziune și își dedică tot timpul celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Vedeta a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar dacă mereu a ținut diete și a apelat la tot felul de trucuri, niciodată nu reușea să ajungă la greutatea mult visată. În ultima vreme, se pare că regimul la care recurge acum dă rezultate și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, Gabriela nu este pe deplin mulțumită și vrea să mai dea jos câteva kilograme, pentru a ajunge la 50.

Gabriela Cristea nu se mai oprește din slăbit. Și-a surprins fanii cu o fotografie în care arată impecabil

Gabriela Cristea mai are doar puțin până își va atinge scopul. Vedeta a început lupta cu kilogramele în plus și se pare că va învinge, deoarece a pierdut considerabil în greutate. Până la 50 de kilograme, greutatea ideală a vedetei, mai este doar puțin. Gabriela este foarte încântată de cum arată și la momentul actual și nu ezită să publice fotografii în care fanii să-i poată admira silueta de invidiat.

Într-o postare recentă, Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă și mulată, care a lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri, dar mai ales, o talie de viespe. Gabriela radiază de când a făcut aceste schimbări, are un mod de viață activ și sănătos, aleargă și petrece mult timp cu cele mici.

Gabriela a declarat că a recurs la un regim echilibrat. Astfel, ea consumă 1200 de calorii pe zi, respectă cele trei mese principale și mănâncă orice, chiar și ducliuri, însă are grijă să nu abuzeze. Visul ei este să ajungă la 50 de kilograme, ceea ce crede că va și reuși până în toamnă.

„Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.”

Adauga un comentariu