Prima pagină » National » Gabriela Firea, a mers la vot împreună cu Marcel Ciolacu. Candidatul PSD la Primăria Capitalei a ieșit plângând
Gabriela Firea, a mers la vot împreună cu Marcel Ciolacu. Candidatul PSD la Primăria Capitalei a ieșit plângând

Gabriela Firea, a mers la vot împreună cu Marcel Ciolacu. Candidatul PSD la Primăria Capitalei a ieșit plângând

09 iun. 2024, 12:40,
BZI.ro, în National

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a mers la vot în jur de ora 11.00, fiind alături de ea inclusiv președintele PSD Marcel Ciolacu.

„Am votat cu gândul la toți tinerii și seniorii din București. Am votat cu gândul la cei care vor să aibă parcurile curate și pe șantiere să se lucreze. Am votat pentru ca în administrație să lucreze oameni de dimineață până seara, comunicând și fiind transparaenți, care nu se încuie în birou. Am votat cu mult optimism, pentru că Bucureștiul e un oraș de care poți să te îndrăgostești”, a spus Firea. Candidatul PSD a confirmat că e emoționată, având lacrimi în ochi: „Da, sunt emoționată!”

Înainte de Gabrieal Firea au mai votat Diana Șoșoacă, Sebastian Burduja, actualul primar, Nicușor Dan, dar și Cristian Popescu Piedone.

Marcel Ciolacu, împreună cu Gabriela Firea până la capăt

Președintele PSD Marcel Ciolacu a însoțit-o, duminică, pe Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, la o secție de votare din Sectorul 1, deși el votase în această dimineață la Buzău.

„Capitala are nevoie de o schimbare. Cred că am depășit momentul în care Bucureștiul are în acest moment lozinci, nevoi primare și dușmani imaginari. A venit timpul să avem un primar general, un primar de sector, care să lucreze împreună, să conlucreze, astfel încât Bucureștiul să fie o capitală europeană, așa cum ne dorim cu toții”, a spus Marcel Ciolacu.

Incident la alegerile din Slatina. Candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, a lovit un consilier local PSD

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Mario De Mezzo, şi-a pierdut cumpătul, duminică, şi a lovit un consilier local PSD. Incidentul a avut loc în una din secţiile de votare de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”.

Cel care a fost lovit de Mario De Mezzo, în ziua alegerilor locale din 9 iunie 2024, este consilierul local PSD Emil Popa. În urma incidentului care a avut loc, victima a fost transportată la spital.

„La data de 9 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea spitalicească și acuză că ar fi fost agresată fizic. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, informează, duminică, Poliţia Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *