National

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: „A blocat marile investiții făcute de mine”

Publicat: 14 mart. 2021
Atac violent la Nicușor Dan
Gabriela Firea și Nicușor Dan

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îi cere socoteală actualului edil Nicușor Dan pentru afirmația legată de persoana pe care a vrut să o aducă în primărie dar nu a venit din cauza salariului.

„La noapte începe postul Paştelui şi trebuie să fim buni, mai îngăduitori, mai iertători, nu trebuie să fim mânaţi de furie. Nu îi răspund aşa cum ar merita, jignitor, dar îi amintesc că s-a încheiat campania şi este primar de 6 luni şi a blocat marile investiţii făcute de mine, la dna Ghica e totul cum am lăsat în ultima zi de mandat, în Ghencea nu s-a mai lucrat, Spitalul metropolitan a fost blocat, aceste şantiere ar fi trebuit deja finalizate. În schimb au început să se pârască între ei. Să ne explice legal declaraţia de azi că a vrut să-şi aducă o cunoştinţă la primărie dar nu a venit că dorea un salariu mai mare. Eu ştiam că orice funcţionar accede în funcţie pe concurs transparent, nu pe ochi frumoşi şi pe prietenie”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a zis duminică, la Prima TV, că a propus unui angajat din mediul privat să treacă director în Primărie, însă acesta refuzat din cauza salariului, pe care l-a considerat mic.

„În Primăria generală, salariul unui director este de aproximativ 2.700 de euro net. Vreau să vă spun că am vrut să aduc un director pe zona de investiţii , care nu a venit la banii ăştia. El, în privat, câştigă 7.000-8.000”, a declarat primarul general în emisiunea Insider Politic, difuzată duminică de Prima Tv.

Comentarii
Adauga un comentariu