National

Gabriela Firea: „Azi, de ziua ta, iartă-ne, patrie, pentru ce ţi-am greşit!”

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea Azi de ziua ta iartă-ne patrie pentru ce ţi-am greşit

Liderul PSD la Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care reaminteşte valorile unei naţiuni puternice.

Astăzi se împlinesc 102 ani de la Marea Unire hotărâtă în cadrul Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia, din data de 1 decembrie 1918.

Pentru prima dată în 30 de ani, românii vor petrece Ziua Națională separat, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID.

Gabriela Firea a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care a reamintit valorile unei naţiuni puternice.

„În zi de mare sarbatoare, unii ne-ar vrea dezbinati pe vecie. Astfel, sa fim o natiune slaba in fata celor puternici. Sa nu mai contam. Valorile noastre sunt credinta, demnitatea, sacrificiul eroilor. La multi ani, dragi romani”, a transmis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea, soţul ei şi cei doi copii mici au transmis un mesaj video, pe Facebook, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

„Cu fiecare bătaie a inimii şi fiecare respiraţie, în zile fericite sau în tristeţi împovărătoare, dragostea de ţară ne rămâne neschimbată, precum dragostea de mamă.

Azi, de ziua ta, iartă-ne, patrie, pentru ce ţi-am greşit! Să fii demnă, mândră de fiii tăi şi respectată în lume”, a mai transmis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Adauga un comentariu