Actualitate

Gabriela Firea, despre Marcel Ciolacu: „Un om potrivit să conducă PSD, are calități”

Publicat: 28 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea despre Marcel Ciolacu Un om potrivit să conducă PSD are calități
„În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”

Gabriela Firea a declarat că Marcel Ciolacu este „un om potrivit să conducă PSD”. De asemenea aceasta a menţionat că dacă i se va propune să facă parte din echipa sa, va răspunde pozitiv.

”Pentru numărul 1 nu candidez. Consider că această poziție de primar general e full-job, nu poți să fii și la Parlament și la Primărie ca să coordonezi un partid atât de important. Cred că da, Marcel Ciolacu e un om potrivit să conducă PSD, are calități. Dacă îmi va propune să fac parte din echipa lui, voi răspunde pozitiv. A trecut vremea când partidul trebuia să fie condus de o mână de fier, de un tătuc. Acum trebuie să fie condus de mai mulți colegi. Nu mai trebuie să punem în prim-plan anumiți oameni, personalități, ci anumite proiecte: construirea spitalului metropolitan, construirea unor autostrăzi, construirea spitalelor regionale.”, a declarat Gabriela Firea.

Adauga un comentariu