National

Gabriela Firea, despre ultimele afirmații revoltătoare ale lui Nicușor Dan: «Nu sunt “panarame». Ele sunt mame, bunici, fiice, sotii, prietene, iubite”

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea despre ultimele afirmații revoltătoare ale lui Nicușor Dan Nu sunt panarame. Ele sunt mame bunici fiice sotii prietene iubite
Gabriela Firea și Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni, pe pagina sa de Facebook, că femeile nu sunt ‘panarame’, după o afirmație a lui Nicușor Dan.

„Sunt si voi fi mereu alaturi de toate femeile! Am incercat sa le usurez viata pe cat posibil. Ele duc greul! Nu sunt “panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, sotii, prietene, iubite. Ca si mine”, a scris Gabriela Firea.

Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni, într-un discurs electoral la București, că la alegerile locale de duminica viitoare se va da „o luptă de valori” în care el nu vrea să-i spună fetiței sale că „o panarama este mare vedeta”. Nicușor Dan a adăugat că „din pacate, suntem cam la egalitate”. Afirmațiile vin în contextul în care Nicușor Dan a prezentat, sâmbătă, un sondaj de opinie în care principala sa contracandidată la primăria Capitalei, Gabriela Firea (PSD), este cu 2,5 procente în urma sa.

Nicușor Dan, după ce a spus că este la egalitate cu o ‘panaramă’: ‘M-am referit la două agitatoare care promovează fake news-uri despre mine’

Nicușor Dan a transmis luni seară că nu a folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă” atuncî când a afirmat luni că este „din păcate, suntem cam la egalitate”, în contextul în care Dan a prezentat, sâmbătă, un sondaj de opinie în care principala sa contracandidată la primăria Capitalei, Gabriela Firea (PSD), este cu 2,5 procente în urma sa.

„Înțeleg că există diverse interpretări ale mesajului meu de astăzi.

Ca să fie totul foarte clar:

1. Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.

2. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Atac devastator al lui Nicușor Dan la adresa lui Ludovic Orban: Lua bani cu sacoșa de la UTI

În cadrul unei emisiuni de televiziune au fost făcute publice imagini cu Nicușor Dan din campania electorală din anul 2016, atunci când aducea acuzații grave premierului Ludovic Orban dar și Partidului Național Liberal. Acesta a afirmat că actualul prim-ministru „voia să ia bani cu sacoșa” de la UTI.

„Orban era candidatul PNL când făcea asta. Şi candidatul tău este prins că cere bani cu sacoşă de la unul care ia bani de la primărie, de la UTI, ca să candideze, mi se pare inadmisibil. Se pare că PNL-ul şi-a pierdut raţiunea. Totuşi, domnul Orban, candidatul PNL, voia să ia bani cu sacoşa”, declara Nicușor Dan.

Adauga un comentariu