National

Gabriela Firea i-a înmânat astăzi Cheia Bucureștiului Cristinei Neagu

Publicat: 18 feb. 2020
Gabriela Firea vorbește la microfon
„În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”

Gabriela Firea i-a înmânat azi Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență pentru întreaga activitate Cristinei Neagu, componentă de bază a Clubului Sportiv Municipal București.

„I-am înmânat azi Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență pentru întreaga activitate celei mai valoroase handbaliste a lumii, Cristina Neagu, componentă de bază a Clubului Sportiv Municipal București. Cu această ocazie, anuntam oficial faptul că valoroasa sportivă și CSM București au convenit prelungirea contractului pentru încă două sezoane, astfel că bucureștenii, și toți românii de altfel, se vor bucura în continuare de performanțele Cristinei și ale unei echipe de handbal care țintește cât mai sus! La întâlnire au participat si directorul CSM București, atleta de renume mondial Gabriela Szabo, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, consiliera Ligia Enache – membru in CA al CSM, precum și șeful secției de handbal a CSM București, cunoscutul comentator sportiv, Vlad Enăchescu. CSM București are aceleași obiective de înaltă performanță iar decizia de a prelungi contractul celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat întotdeauna o prioritate.

După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina a revenit încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Grăitoare sunt cele mai recente evoluții, absolut fantastice, din ultimele două partide din Liga Campionilor, împotriva liderului grupei principale, Metz Handball, precum și în deplasarea de la Kristiansand, cu Vipers, reușind să înscrie de fiecare dată câte 14 goluri! CSM București, club administrat de Primăria Capitalei, își propune să dezvolte și să susțină handbalul românesc, atât prin ceea ce produce clubul la nivelul Centrului de Copii și Juniori, cât și la nivel de performanță de top în handbalul european! Cristina Neagu este un model demn de urmat pentru generațiile pe care vrem să le construim la CSM București!”, a spus Gabriela Firea.

Adauga un comentariu