National

Gabriela Firea: „Vlad Voiculescu este dovada vie a imposturii și a oportunismului”

Publicat: 17 mart. 2021
Gabriela Firea în costum albastru
Gabriela Firea, senator PSD

Senatoarea Gabriela Firea afirmă că fiecare zi cu Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii adânceşte criza şi amplifică problemele. Fostul primar general al Capitalei îl consideră pe ministrul Sănătăţii direct răspunzător de faptul că medicii din centrele de vaccinare nu au fost plătiţi la timp. „Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari!”, afirmă Firea.

„Ministrul nu știu, nu semnez, nu răspund! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu. Voiculescu spune întruna că nu știe, că nu semnează și că nu răspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI.

Fuga de răspundere a ministrului Sănătății, lipsa de performanță, refuzul de a-și asuma măsuri și explicații necesare și scandalul declarațiilor dintre el și premierul Cîțu vulnerabilizează sistemul de sănătate din România exact în momentul în care era mai multă nevoie de competență, de spirit organizatoric și de asumare a deciziilor.

Iar consecința directă este creșterea numărului de bolnavi și de morți. Vlad Voiculescu a greșit prea grav și prea des! Fiecare zi cu el ministru al Sănătății va adânci criza și va amplifica problemele; pur și simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua.

Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari! Am discutat acest subiect grav si in cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social – democrati din Bucuresti!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a răbufnit: «Mai puțini bani în buzunar pentru fiecare român. Acesta este rezultatul unui an și jumătate de guvernare “de dreapta”»

Gabriela Firea, a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care a acuzat că rezultatul unui an și jumătate de guvernare “de dreapta”, românii s-au ales cu mai puțini bani în buzunar. Senatoarea PSD spune că, în ciuda înghețării pensiilor și salariilor, ne confruntăm cu inflație și creștere a prețurilor de consum.

„Mai putini bani in buzunar pentru fiecare român : acesta este rezultatul unui an si jumatate de guvernare “de dreapta”. Cât am guvernat, am fost acuzați că am generat inflație din cauza creșterii veniturilor populației (când, de fapt, inflația a fost generată de prețurile reglementate, energie, combustibil)!

Acum, ei au înghețat pensile și salariile, dar, degeaba, avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!
Potrivit Institutului Național de Statistică, preţurile de consum, în luna februarie 2021, comparativ cu luna februarie 2020, au crescut cu 3,2%!
Deci cum e mai bine: să crească prețurile, dar și veniturile sau să crească prețurile, iar veniturile să scadă!?”, a scris, pe Facebook, senatoarea Gabriela Firea.

Mai putini bani in buzunar pentru fiecare român : acesta este rezultatul unui an si jumatate de guvernare “de dreapta”….”, a declarat Gabriela Firea.

Adauga un comentariu