Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu a dat totul din casă! Mărturisiri neașteptate despre Dani Oțil

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Prisăcariu a dat totul din casă Mărturisiri neașteptate despre Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu a dat totul din casă! Mărturisiri neașteptate despre Dani Oțil

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate cupluri din showbiz. Cei doi se pot declara împliniți din toate punctele de vedere și asta pentru că se bucură de cariere de succes, dar cel mai important, de familia minunată pe care au construit-o împreună.

Recent, vedeta a vorbit fără perdea despre căsnicia sa cu prezentatorul TV, despre atribuțiile gospodărești, dar și despre fiul ei, Tiago.

Cum își împart Gabriela și Dani Oțil sarcinile?

Gabriela Prisăcariu a dat totul din casă și a vorbit despre cum aleg să-și împartă atribuțiile în familie. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, despre care spune că o ajută din foarte multe puncte de vedere. Prezentatorul TV se ocupă de cumpărături, de curățenie, ba chiar uneori și gătește, atunci când este cazul.

Soția lui Dani Oțil recunoaște că în familia lor toată lumea se ocupă de curățenie, dar și de alte activități casnice. De asemenea, primesc și ajutor din partea bonei și a doamnei de la curățenie, ceea ce bineînțeles că le facilitează munca, dar mai ales și timpul, fiind două persoane destul de ocupate.

„La noi face curat toată lumea: eu, doamna de la curățenie, bona, Tiago. Toată lumea contribuie! Și Dani face, strânge după el, face cumpărături.

Dacă trebuie să facă el niște paste, atunci face… clătite. Ne ajutăm! Este un bărbat care face bani și de toate”, a mărturisit Gabriela pentru un post de televiziune, potrivit Spynews.ro.

Ce carieră și-ar dori să urmeze fiul ei?

De când în viața lor a apărut Tiago, Gabriela și Dani Oțil nu își mai încap în piele de bucurie. Fiul lor le face în fiecare zi viața mult mai frumoasă și mai colorată, iar ceea ce își doresc este să îi ofere tot ceea ce este mai bun. Vedeta recunoaște că micuțul are tendința să îl imite foarte mult pe tatăl lui, ceea ce dovedește relația minunată dintre ei.

Cât despre ce carieră și-ar dori să urmeze Tiago, aceasta spune că nu l-ar încuraja să devină model, ci din contră.

Se pare că i-ar plăcea să se îndrepte către sporturi, însă rămâne de văzut ce va vrea să facă fiul lor în viitor.

„Mai bine să fie ceva pilot de curse. Nu, nu o să îi ofer această opțiune. Dani nu ar accepta! Degeaba aș zice acum că l-aș încuraja, că nu l-aș încuraja, aș fi ipocrită să zic lucrul ăsta, nu. Încercăm să-l îndreptăm spre sporturi de bărbați.

Trebuie să fie bărbat, să învețe câte puțin din toate.(…)
Când face cu tatăl lui lucruri, mai merge cu bicicleta, atunci mă ignoră. Dacă îl vede pe Dani la bustul gol prin casă spune că și el vrea la bustul gol. Dacă are pantaloni scurți, deși e iarnă, e bărbat, tatăl lui stă în pantaloni scurți, vrea și el pantaloni scurți. Îl imită în tot ce face Dani”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Adauga un comentariu