Sport

Genk l-a dat afară pe Felice Mazzu. Ianis Hagi speră să se schimbe situația pentru el

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Genk l-a dat afară pe Felice Mazzu. Ianis Hagi speră să se schimbe situația pentru el

Ceea ce era de așteptat al Genk s-a întâmplat. Conducerea campioanei en titre l-a dat afară pe Felice Mazzu, antrenorul care a condus echipa până acum. Nefolosit ca titular în ultimele meciuri, Ianis Hagi speră că după ce se termină cantonamentul pentru meciurile României cu Suedia și Spania să se schimbe lucrurile și pentru el la Genk.

De ce au fost reziliate contractele lui Felice Mazzu și ale asistenților acestuia

Clubul le-a reziliat contractele și asistenților lui Mazzu, Tom Van Imschoot, Denis Dessaer și Sandro Salamone.
În așteptarea numirii unui nou antrenor principal, antrenamentele vor fi conduse de Domenico Olivieri, asistat de Kevin Van Dessel. Ianis Hagi a adunat doar 28 de minute în ultimele șase meciuri pentru Genk, situație care nu avea cum să-l mulțumească.

„Normal că sunt puțin dezamăgit de situația în care am fost în ultima perioadă. Înainte de perioada asta am avut meciuri consecutive în care am fost titular, jucăm bine, mă simțeam bine. Dintr-odată nu am mai jucat, nu știu de ce. Asta e situația, astea sunt deciziile antrenorului. Sper că după națională, când mă voi întoarce, situația să se schimbe, mă refer la situația mea”, a spus Hagi, luni, la revenirea în România

Adauga un comentariu