Sport

Genk vrea să îl înlocuiască pe Ianis Hagi cu Vlad Dragomir! Anunțul belgienilor

Publicat: 22 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Genk vrea să îl înlocuiască pe Ianis Hagi cu Vlad Dragomir Anunțul belgienilor

Ianis Hagi s-a transferat definitiv la Glasgow Rangers, iar în locul lui, belgienii vor să-l aducă pe Vlad Dragomir, cel care evoluează la Perugia, în Serie B.

După ce Gazzetta dello Sport a anunțat că Genk s-a despărțit de Ianis Hagi  și că mijlocașul va rămâne definitiv la Rangers, belgienii anunță că clubul vrea să aducă un alt român în locul lui!
Este vorba despre Vlad Dragomir, cel care evoluează la Perugia, în Serie B.

„Genk se va despărți de câțiva dintre jucătorii ei și are nevoie de înlocuitori. Oficialii clubului au nevoie de un jucător la mijlocul terenului și sunt deja pe urmele unui fotbalist încă din luna ianuarie: Vlad Dragomir, 21 de ani, de la Perugia.
Mijlocașul român a fost antrenat de Arsenal în perioada 2015-2018. Nu a avut vreodată șansa de a evolua la echipa mare a „tunarilor”, însă a ajuns în 2018 la Perugia, în Serie B, unde a devenit unul dintre jucătorii importanți ai echipei.
Internaționalul român U21 este dorit de mai multe echipe, precum Genoa, Udinese, Sampdoria, Empoli sau Cagliari, dar și de echipe din afara Italiei. Conducerea Perugiei a refuzat o ofertă din partea celor de la Benfica.
Dragomir este cotat la trei milioane de euro și mai are contractul valabil timp de doar un an”, au scris belgienii de la footnews.be.

Vlad Dragomir a ajuns liber de contract la Perugia

Italienii au obținut, în 2018, semnătura lui Vlad Dragomir, fotbalist care a jucat timp de trei sezoane la grupele de juniori ale lui Arsenal. Perugia i-a oferit un contract pe trei ani de zile, iar în primul sezon a fost titular incontestabil, bifând nu mai puțin de 49 de partide în Serie B. Dragomir a jucat în 20 de meciuri în acest sezon pentru cei de la Perugia.

Ianis Hagi, transferat de Rangers

Fotbalistul de 21 de ani fusese împrumutat până în vară de Genk la Rangers, iar scoțienii aveau opțiune de transfer definitiv. Pe care au activat-o acum, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport.
Trupa antrenată de Steven Gerrard s-a decis să vireze 5 milioane de euro în contul celor de la Genk, în condițiile în care Ianis Hagi era în atenția mai multor echipe. Una dintre ele era Lazio, grupare care se luptă cu șanse reale la titlu în acest sezon din Serie A.

Adauga un comentariu