Magazin

Gențile Zevo – originale, sofisticate, moderne, calitative

Publicat: 26 apr. 2021

Ai putea crede că titlul spune tot despre aceste genți, însă te înșeli. Lista calităților genților Zevo este lungă, iar mai jos le vei descoperi pe toate. Dacă ești genul de femeie care apreciază un lucru calitativ, dar și accesibil ca preț, atunci Zevo este salvarea ta. Și fiindcă moda se schimbă constant, aceștia au în colecția lor de genți, modele timeless. Astfel, când fiica ta devine adolescentă îi poți împrumuta una dintre ele când iese în oraș, pentru că tot va fi în tendințe. Cu siguranță va începe să-și creeze și ea propria colecție de genți Zevo, pentru că va fi „love at first bag”.

În spatele fiecărei femei de succes este o geantă fabuloasă

Gențile au depășit de mult doar aspectul practic. Acum geanta este un adevărat fashion statement, iar unii designeri creează adevărate opere de artă. Însă nu oricine își permite genți de piele de mii de euro. Totuși, există soluții, iar Zevo este cea pe care o cauți. Ai văzut și tu probabil fashioniste, influenceri sau vedete, pe social media, cu dressinguri special concepute pentru colecția lor de genți și pantofi. Mereu te-ai gândit visătoare că în viitor ai vrea și tu să ai o mulțime de opțiuni dintre care să alegi pentru fiecare zi, mood sau ocazie specială. Ei bine, acum ai această șansă cu gențile Zevo.

Acest brand autohton aduce clienților genți și produse din Italia. Sunt handmade, ceea ce înseamnă că în fiecare este pusă multă muncă, pasiune, dragoste de frumos și atenție la detalii. Până și ața folosită în cusăturile delicate este de o calitate superioară, iar asta înseamnă că produsul finit nu va dezamăgi așteptările. Modelele variate, de la clasice, minimaliste, la cele cu printuri și design-uri deosebite, îți oferă o amplă posibilitate de a alege genti ce se pliază pe gustul tău.

Investind într-o geantă din piele Zevo, investești în tine

Pielea a fost dintotdeauna un material preferat atât pentru articolele vestimentare, cât și pentru accesorii. Durabilitatea unui astfel de articol nu se compară cu gențile ce imită pielea. Ai pățit cu siguranță să optezi pentru o astfel de geantă, iar după un timp să înceapă să se cojească materialul de pe ele. Deși îți plăcea modelul, nu o mai puteai purta fiindcă era inestetică și ajungea aruncată. O geantă din piele nu îți va crea astfel de probleme. Decât să cheltui aiurea pe ceva ce nu va ține în timp, mai degrabă investești în ceva ce știi că îți va rămâne la braț ani de zile.

Gențile Zevo, pantofii și accesoriile sunt dispuse pe site într-o paletă impresionantă de stiluri dintre care poți opta pentru ce îți dorești. Fiindcă sezonul primăvară – vară se apropie cu pași rapizi, înseamnă că și ai tăi trebuie să fie la fel. Gata cu bocancii și ghetele ca niște ancore. Reîmprospătează-ți pantofarul în sezonul ce urmează cu mocasini cu print de piton sau sandale aurii, pentru un plus de strălucire adăugat outfitului tău. Oricum tu radiezi oricând, dar Zevo te ajută să îți pui frumusețea în valoare, cu accente cromatice trendy și design-uri inedite.

Intră în cadrul site-ului oficial www.zevo.ro pentru a descoperi colecțiile lor.

Contact: 0721570026

office@zevo.ro

Adauga un comentariu